Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema te kazne zbog koje bi se covjek osjecao bolje kad vidi sta ljudi mogu svojoj djeci uciniti...
neka im je bog na pomoci, ipak treba ovo nositi na savjesti, a djevojcici zelim brz oporavak
Jao komentara, nepotrebno!! Majmune na ignor, nema poente s njima se raspravljlati, samo laprdaju da bi dobili bilo kakvu reakciju, jer je vjerovatno u stvarnom životu niti dobijaju niti izazivaju..
@Mujaga Nivo inteligencije 0 i to sto se nasladjuje tudjom nesrecom i sto je nivo opste kulture takodje 0 je veoma zalosno.
jadna curica, ne bi ih ni ja htjela prepoznati
e ko njima dopusti da roditelji budu .
@mujaga, samo reci kad i gdje, pa cu ti nekako dovesti slona. Ako budes dobro sisao slonu, mozda ti i ja dam kitu kao nagradu. Majmune retardirani.
Mi svi karamo mamu i sestru Mujagi zato što je glup.
@suljaga. ovo se moze desiti svakome ko na ovakav nacin zapostavlja odnosno ZLOSTAVLJA svoje dijete. cuj moze se svakome desiti - svasta!
cuj suVa....?!
zlocini im hodaju slobodno pa drzavi, a ove ljude bi tri godine u zatvor.. ako djetetu ostanu posljedice... nema njima vece kazne od savijesti. sve najbolje.
HAHAHAHAHHAHAHHHA al se ismija hahahaahahah e nek si me vala nasmijao, dan mi nije mogao bolje poceti :))))
ne cudi me, ja bih se odrekao takvih roditelja
Samo po đepu udarit kazna 100.000 kuna i 5 godina zabrane ulaska u Hrvatsku pa da vidimo hoče li opet neko to ponovit, djeca se moraju zaštitit drastičnim kaznama
Da Bog sacuva, maloj djevojcici brzo ozdravljenje
mamu im......to oni kazu da su je ostavili 45 minuta,bog zna koliko je dijete dugo bilo u autu
PREPOZNAJE IH, SAMO SE PRAVI NE ZELI VISE KOD NJIH ...