Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
>Šta reći o zaluđenim roditeljima koji su pohrlili na odmor.Mogli su je barem u toj istoj Toyoti ostaiti sa klimom kada im je već \"smetala\". Klasično zanemarivanje djeteta.
Za nekoga je bas steta sto ima djecu
NIKADA djecu samu ostavljati u autu bez obzira na vremenske prilike,to svaki odgovoran roditelj zna.Koji idiot, neznam kakvu kaznu da dobiju nema gore od ove da si sam od zdravog djeteta napravio bolesnika.
nije rijedak slučaj da djeca i podlegnu od ovakvih idiotuka, jedna je žena tako bebu zaboravila nazadnjem sjedištu i otišla na posao :( gdje im je glava, gdje im je pamet??? tuga i žalost
NE POSTOJI RAZLOG NA OVOJ PLANETI DA SE DJETE NA ONAKVOJ VRUĆINI OSTAVI 45 MINUTA, EEEEEJ....NE 2, NE 4, NE 5 NEGO 45 MINUTA. I tako je tendenciozno napisan dio \"scenario:.sigurno im je trebalo nesto , pa su zbog bez puno razmisljanja otisli kupiti nesto na par minuta misleci da ce to moci za euro dobiti, a posto nase idiotske komsije tretiraju euro kao stanu valutu , od par minuta nastalo je 40 cekajuci u redu u banci\" To je klasični govor mržnje prema komšijama i dobro je da ih prepoznamo. Jadno je što barem 6 ljudi samo pročita tekst protiv hrvata i odmah im je dovoljno dobar da idu sa palac gore. Ja to NIKAD, NIKAD NE BIH NAPRAVIO.
treba njih zakljucati u golfa 2 na 40 minuta..
pih šamar svrstavaš u rang sa ovim ubistvom??? pih...glupaca si...samar je zdrav kad se zasluzi ... kazna je potrebna... ali ovo iznad gore je tipicni primjer ŠMINKERA koji su se i ozenili jer su to vidjeli iz Holivud filmova
Nisu imali razloga ostavljati dijete. NIKAKO Na plazi sam lisno gledala kako majka samara ali bukvalno SAMARA dijete od nekih 4 do maksimalno 5 godina jer je prosulo Cedevitu u more. Nisam reagovala \"mami\" ali sam pitala oca kada je majka otisla zasto tuce dijete a njegov odgovor je bio \"ne slusa\". Zaista ali zaista, nisu ni djeca za svakoga
... neko ko vozi Toyotu Rav i povede svoje dijete na odmor a pogotovo ako dolazi iz Poljske sigurno nije sociajlni slucaj i ne zanemaruje svoje djete tek tako.. scenario:.sigurno im je trebalo nesto , pa su zbog bez puno razmisljanja otisli kupiti nesto na par minuta misleci da ce to moci za euro dobiti, a posto nase idiotske komsije tretiraju euro kao stanu valutu , od par minuta nastalo je 40 cekajuci u redu u banci ...sve to je stres faktor bio..
Koji kreteni neandrtalski!!!!