Komentari (70)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Covjek koji unazadio i kompromitirao novinarski poziv i pritom bio sluga svakog rezima.
Uz Dusana Mitevica, koji je krajem 1980tih vanserijski prosirio velikosrpsku mitomaniju prenoseci sa takvom zestnom "Mitinge istine", i Aleksandar Tijanic je svakako produkt propagande masinerije skovane u 1980tim za potrebe tadasnjeg CK SK Srbije. Naravno komunisticki cetnik Slobodan Milosevic ne bi ni opstao sve one godine na vlasti da nije bilo Dusana Mitevica i Aleksandra Tijanica. Oni su od Radio Televizije Beograd - kasnije RTS-a stvorili takvu propagandnu masinu da bi i oni iz knjige 1984-ta crkli od ljubomore i zavisti. Mitevic koji je stvorio famozno "Niko ne sme da vas bije", kad je postavio onakav ugao kamere, pa sve do Tijanica koji je sakrio demonstracije 5. oktobra 2000 godine, kada je pustio klasicnu muziku da svira na prvom kanalu dok skupstina Srbije gori. Ovi danasnji novinari su male mace za ove intelektualne zlocince, kakav Fahro i Avaz, u odnosu na Mitevica, Tijanica i RTB.
Bosnoslav = Pčelica Maja
Umro je covjek koji je davno prodao dusu (a i novinarstvo) djavolu.
Ja anđeo, a ti đava, da me tužiš nemaš prava
http://www.vreme.com/cms/view.php?id=1081658 Procitati pa nesto reci o ovome novinaru.
A jeste vi citali Tijanica prije 20+ godina? Malo je ovdje takvih....samo se trebao drzati novinarstva, koketiranje s politikom mu nista dobro nije donijelo. A porediti avazove pisarcice i danasnje nazovi novinare s njim je ne smijesno....nego presmijesno.
Bosnoslave opet gluposti valjas magare moje
Biti novinar je tesko,pogotovo u drzavama gdje je mnogo nepismenih i zavedenih,Tijanic je bio VELICINA, o kojem njegove kolege nemaju mnogo toga lose reci.
jedan fasista manje
jedan cetnik manje.
Jesi srecan sad?
nieam,ostao jos jedan cetnik.
Ko ga jebe fasisticko govno jebe ga Risto Dzogo
jes to ti bakire :)))))
tesko je ovog covjeka definisati....ja bih rekao da je on jedan od vidjenijih masona srbije i regiona...u svakom slucaju nije sa sobom nista odnio kao sto ni niko od nas nece :)
Sigurno je o Dodiku nesto lose rekao pa ti prokleta avlija odmah tako burno reagujes. Sigurno crni fondovi SNSD_a finansiraju tvoje komentarisanje na Klix-u. Ko zna kojim sve forumima nisi aktivan. I Dodik je imao 2% vlasti u rs-u 1996 godine kao pionir osudjene ratne zlocincke Biljane Plavsic pa je 2006 vedriod i oblacio po rs-u. No uskoro mu se blizi kraj. Odapet ce i Milorad ko i Tijanic ne boj se...
ti si tanak....svjet ne nastaje niti zavrsava sa dodikom...on je u globalu totano nebitan lik...da li ce odapet? prilicno sam ubjedjen da hoce,jednog dana :)))))....to sto je bosnjacima dodik centar svijeta...nije moj problem :))))) ....dokle god srbima bude odgovarao on ce vladati a onda ce doci netko drugi...u tom poslu bosnjaci se ne pitaju ni 1% :)))))) ...ja znam da ti srbima zelis sve najbolje pa zbog toga se brines sto ih neko unistava ali jaro dzaba pisas uz vjetar :)))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
hebote glavna vijest na klixu ma vole bošnjaci četnike džaba mogu ih klati silovati al oni ce ih voljeti,pisite o borcima kako tesko žive hebote tijanić ko je on jel to neki zlatni ljiljan
klix četničko informisanje
Boli me ona stvar šta se tamo dešava, a za klix ako vako nastavite sa glupostima mjenjam novine. A ako imate nekog cetnika u redakciji odma na vrbu.
Nek ti je lahka zemlja mada ne vjerujem da ce biti ... :D
jedan prevarant obican ,sluga svih rezima,Ako djindnjic prezivi Srbija nece cuvena njegova izjava.
А теби жао што Ђинђић није преживио а Србија јесте.
Sta mi imamo od toga? Nek ga zale oni za koje je radio..!
E tacno necu moci spavati veceras,svunoc !!!