tesko je ovog covjeka definisati....ja bih rekao da je on jedan od vidjenijih masona srbije i regiona...u svakom slucaju nije sa sobom nista odnio kao sto ni niko od nas nece :)
Sigurno je o Dodiku nesto lose rekao pa ti prokleta avlija odmah tako burno reagujes. Sigurno crni fondovi SNSD_a finansiraju tvoje komentarisanje na Klix-u. Ko zna kojim sve forumima nisi aktivan. I Dodik je imao 2% vlasti u rs-u 1996 godine kao pionir osudjene ratne zlocincke Biljane Plavsic pa je 2006 vedriod i oblacio po rs-u. No uskoro mu se blizi kraj. Odapet ce i Milorad ko i Tijanic ne boj se...
ti si tanak....svjet ne nastaje niti zavrsava sa dodikom...on je u globalu totano nebitan lik...da li ce odapet? prilicno sam ubjedjen da hoce,jednog dana :)))))....to sto je bosnjacima dodik centar svijeta...nije moj problem :))))) ....dokle god srbima bude odgovarao on ce vladati a onda ce doci netko drugi...u tom poslu bosnjaci se ne pitaju ni 1% :)))))) ...ja znam da ti srbima zelis sve najbolje pa zbog toga se brines sto ih neko unistava ali jaro dzaba pisas uz vjetar :)))))))
Prikaži sve komentare (70)