Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nikad mira u radioaktivnoj republJici Kosovo..
Navikli na suzavac i da ih policija bije a moc navike je cudo jedno!Mada ih ni jedna policija ne moze tuci ko srpska :).Ima neka tajna veza izmedju siptara i pendreka:)Nadam se da je Ismailji ok:)
Nakon 20 godina skontali da su bili izmanipulisani. Umjesto Republike dobili Vilajet.
ko ... mi ili oni :-)))
Šipci i bošnje.
Prevod za dezurnog Siptara na klixu: Na Kosovo je došljo do nemira nakon što je poljicija upotrijebijla suzavac kako bi rastjeralji demonstrante koji protestuju zbog hapšenja ljidera pokreta Samoopredjeljenje Aljbina Kurtija. U sukobima s policijom povrijeđeno je najmanje 10 osoba, a policija je upotrijebila suzavac kako bi rastjerala demonstrante koji su napali policijsku stanicu. Okupljeni građani su počeli bacati kamenje na policijsku stanicu tražeći oslobađanje Albina Kurtija. Nekoljiko automobilja je zapaljeno, a napadnuto je i sjedište Demokratske partije Kosovo koju predvodi Hašim Tači. Među povrijeđenima je sedam poljicajaca. Da bi izbjeglji dalje sukobe poljicija je osljobodilja Kurtija koji je priveden nakon što je prošlje sedmice u zgradi parljamenta bacio suzavac protiveći se mjerama vljade zbog odljuke da se srpskom stanovništvu na Kosovo da više sljobode. Demonstracije su se dogodile uoči nastavka dijaljoga Srbije i Kosova s Evropskom unijom o napretku normaljizacije....
Jao, ovih Šipaca nikad zadovoljni i uvijek upravu.
Takav narod!