Bacali cigle, letjele i baklje
0
Demonstranti se opet sukobili sa policijom u Zagrebu
Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I ? sta sad nemoj samo sa komentarima kada cemo mi ovako...
i u Sarajevu su se demonstranti sukobili sa policijom, al preko interneta :)
Pa ovo i jesu huligani, nisu njih nediji nalozili, nego su oni tupavi taman tolliko da se ne bi sjetili sami tako neceg. Sad im ovo dobro doslo, kofol nesto traze a to je samo isprika za razbijanje, pljacke, jednom rjecju- razbojnistvo! FUJ! Demonstranti mirno traze svoja prava, a ne razbijanjem izloga, koristenjem oruzja i sl. Ocito da neki ljudi nisu dosegli taj stepen civilizacije, pa jos smatraju da je nasilje potrebno za rjesavanje stvari.! retardosi nasilni, sve to treba u psihijatriju!
Udri HDZ-ovce...
UDRIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
Branitelji na skupu imaju red žalopojki, red cviljenja i još bi se netko i prevario da nisu redom svi godinama glasali za HDZ. Sad su skresane mirovine i privilegije, iide se u Srbiju pa je frka. Inače, iza ovih protesta stoji ustaška dijaspora koja bi ponovno malo krojila po Hrvatskoj, ubacivala svoje muljatore u naše firme pa ih ruinirala skupa s HDZ-om i radila Herceg Bosnu. Pjesmu podizanja ekstremne desnice neće slušati u RH. Ima branitelja u RH koji se ovakvim skupovima uopće ne žele odazvati i nije ih mali broj. Što se tiče ovih izbatinanih, oni nisu BBB, udruga Dinama će tužiti novinare zbog klevete. Također, Nova TV i RTL ne prikazuju ono što se vidi na snimkama 24 sata - da je policija dolazila odvojenim prosvjednicima kojih je bilo 1000 s leđa, tukla ljude dok su bili na podu, a na snimkama se vidi i kako policajci vode starca raskrvarene glave. Naravno, EU sve vidi. U ponedjeljak novi prosvjedi. Idemo dalje.;)
jednom dosadno u mup-u ,drugom dosadno u studiu obn-a, pa sad razmislite ko huška ljude u kojekakve proteste
umijesto\" poskupljuje,
Perecija4ever
Kad sam procitao \"zasto nam brasno SKUPLJA\" mjesto poskupljuje Stvarno si zaista
sta vi cekate magarad bosanska mars u proteste
Samo neka naš narod šuti i trpi sve ovo što se dešava kod nas .Niko neće da se zapita zašto nam brašno skuplja u pet dana dva puta , dajte da i mi smjenimo ovu našu nesposobnu vladu.Ko je za neka se javi
A jeli to Purda pusten na slobodu?
Slika ti je stara,iz prosvjeda u Vukovaru,protiv izručenja Purde ,nisi otkrio toplu vodu...
http://www.24sata.info/files.php?file=news/2011/february/protesti_zagreb_3_283259735.jpg
Yurisic , Bog stari nista nemam protiv ,moji ste vi nemoj me krivo svatit
-Hallo..sad idemo gledat tekmu:....Dortmunt --Bayern... -stimung .zagrijavanje Meze ice i -pice