Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da ovim ljudima jos treba vremena da prihvate Nikolica.EU ga je prihvatila koliko vidim, i hoce saradnju potpunu sa njim.Nema razloga da ga i drugi ne prihvate ili bojkotiraju.
kako im je amerika rekla tako su i uradili
Bojkot je bio organizovan to je očigledno. Slovenci zarađuju oko milijardu evra zahvaljujući Srbiji. Srbija ne zarađuje gotovo ništa zahvaljujući Sloveniji. Zato ubuduće neka se Slovenački predsednik zamisli malo više pre nego donese još neku glupu odluku. Ovo će mu se progledati kroz prste.
Bojkot je bio organizovan to je očigledno. Slovenci zarađuju oko milijardu evra zahvaljujući Srbiji. Srbija ne zarađuje gotovo ništa zahvaljujući Sloveniji. Zato ubuduće neka se Slovenački predsednik zamisli malo više pre nego donese još neku glupu odluku. Ovo će mu se progledati kroz prste.
Nikolic je zapoceo zvanicno da vodi Srbiju i da nastavi evropski put koji je zapocet. Bojkot inauguracije je totalno nepotreban.
Nema sta, svi u Srbiji smo se potresli sto nam niko nije dosao hhhaahahaha
Дефинитно није морао.
Srbijanski predsjednik je reka da ce nastojati integrirati Srbiju u EU. Ocito hrvatski, bosanskohercegovacki i slovenski politicari jos nisu naucili sto je europsko ponasanje. Paradoks je da ih time uci Crnogorac, cije je drzava naznacena kao mafijaska. Regiji je potrebno razumijevanje i suradnja, a ne bojkoti i lamenti nad prosloscu.
Ocito je da regija nije jos prihvatila politicki zaokret Tomislava Nikolica, a nije joj bilo dovoljna ni sinocna izjava o europskom putu Srbije. Ako vec hrvatski i slovenski lideri zele regionalnu suradnji, onda su morali prisustvovati inauguraciji srbijanskog predsjednika, a ne bojkotirati. Mada, ovdje se postavlja pitanje postovanja demokracijskih obicaja. Srbijanci su odabrali svog predsjednika, i to je fakat. Drugo je sto neki krugovi u Zagrebu i Ljubljani imaju mentalitetsku odliku jos od AVNOJ-a da nastoje dirigovati srbijansku politiku. U svakom slucaju, bojkot ne doprinosi ni demokraciji i regionalnoj suradnji.
..shvatio je on k-u-rac moj...cuj \"inauguracija\"neko bi rekao ko\' ne zna-kako to\" zvuci\"...a ono obicna prdomahovina i skup krkana.U Bijisr, uvjek neki sverceri,kamiondzije,tesari,razvlakaci..presjednici.Gdje su ti silni akademici,kojima se busaju ove internet dr-ka-djije.Srecna vam nova 1389!!
zaboli me k.. za sirotinjske austrijske cigane slovence koji po Bosni otvaraju svoje trecerazredne firme bez kvalitete!Sta cekaju vec 20 godina-nek idu u Europu s.rati a ne ovamo u Bosnu! Ali prodane Bosnje ni jedne rijeci protiv...zalostan smo mi narod sa takvim prodanim Bosnjama na vlasti..