Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tako se to radi s vlahadijom.nek sad probaju pametovati po kosovu.sve tragove da su vlasi ikad postojali u bih ili na kosovu zatrijeti.
nemaju u bih 3 naroda,nego jedan narod(bosanci) i 2 manjine(srbi/hrvati).kad hrvati/muslimani budu narod a ne manjina u srbiji,te srbi/muslimani u hrvatskoj,tad cete i vi srpsko-hrvatski genocidasi i agresori biti narod u bih.sto znaci,nikad.
Draga gosp,Natasha Kandic,tu dekleraciju u povodu Srebrenice,ostavi lichno sebi i sachuvaj je jebili tebe unapredila u tvome vlastitom zivotu,a snjom nasigurno mozesh postati,nobelovac\"a to niti je srbima,srbiji ,da i negovorim\"REPUBLICI SRPSKOJ\"one su i ovako prepuni uspjeha i napredaka,a glupacima i slijepcima namayu potrebe bilo shta dokazivati !!!
gospodja Kandic mili da ce vrijeme stati nece gospodjo vi i basi potomci cete biti prokleti od Srba i srpskog naroda necete imati mira nikada i nigdje vas ce mozda i cuvati policija ali ne i one koji su vam dragi li koje volite sve ste ih osudili za sva vremena kada prodaas dusu djavolu, sa saku dolara, ne ocekuj nista dobro
@hashim taci : QIFSHA MOTRET QIFSHA NONA....SHIPTAR MUTI !!!! AHHAHAHAHAHAA
I OPET GROKCE IZMETSLAMSKI TERORISTICKI POTURICKI COPOR POZNATIJI KAO BOLESNJACI MUSLIMAJMUNI KOJI SLAVI HALAhovog POSRANIKA MajmUnHAMEDA PEJGOVNERA KOJI JE HANDRIO DEVETOGODISNJU AISU! ISKENJAM IM SE NA MEMORIJALNI CENTAR U POTOCARIMA, JA KENJAM A MAJKE SREBRENICE IFTARE!
jeste,nataša kandi...
kurwo stara,koga zabole još šta ti pričaš,narod to nikada neće priznati
Da vam kazem i jednom i drugom !!! I vama iz Šumskog blentiteta i vama iz Pederacije ( ovi nazivi su mi pravo smijesni) Srbija je priznala zločin procesuiran od strane Medjunarodnog suda, najpriznatijeg u svijetu za ove stvari , a zločin koji je procesuiran na tom Sudu je GENOCID i samim tim nema se šta više diskutovati. Svaka čast na ovome za Vladu Srbije !!! Ipak rijetko ko danas prizna tako veliki zločin ! I nek je priznala ! I bila je dužna to da uradi jer je kriva ! Sad treba da se to pozitivno ocijeni od strane Bosanaca (al ne ovih blentitetskih i pederativnih, nego pravih Bosanaca s bilo kojim imenom). Jer gubimo svi koji živimo unutar granica Medjunarodno priznate BiH sa stalnim nacionalističkim pričicama...Negdje mora doći kraj tome....Zar da se stalno sukobljavamo ? Stalno da se mrzimo ? Izvinite al ja neću ! Mene interesuje lova, žene, poso, i da mogu roštiljat vikendom s kim ja hoću i gdje ja hoću...Sve ostalo je mračna iluzija !! Pozdrav !!
MRS K\' RAVO !
HAŠIME moRel na veresiju da dodjemo ja i Dzeko ???
Hashime a ima li mjesta i za tvog starog prijatelja Nasera, pravo da kazem nisam nisam \"karao\" vec 20 godina srbijanke pa me bas onako vuce neka nostalgija - srbijanke su prave pichice za karanje uffffff
Kosovo republika, a sad ce mo od vasih manastira, crkvica i tzv srpske istorije da pravimo javne kuce sa vasim zenam pa bujrum srbi ima mjesta i za vas.
JEDINO STO JE DOBRO JE STO SU PRIHVATILI DA SU ZLOCINACKI NAROD I ZLOCINACKA DRZAVA.
U B osni nije bijo genocid