Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sretno SDP..
Portal ne funkcionira. Ne mogu komentirati komentare i nemam obavijesti kad je neko komentirao moj komentar. Je li na snazi cenzura ?
ove stranke ne shvataju da, osim predsjednika, i čitavo rukovodstvo stranke treba da da otkaz i ustupi mjesto drugima kako bi se stranka zaista promijenila. Biće ko SDP u BiH, bez Lagumdzije, ali i dalje sa Niksicem, Pudaricem, Hadžićem itd itd
SDP propade načisto. HDZ se može radovati i drugom mandatu pod vodstvom mr. sc. Andreja Plenkovića, jer ovaj gospodin nema dana staža van politike, sve što je imao "stranka mu je dala" i nema nekih uspjeha u politici, jer je po procjenama u Hrvatskoj bio tek četvrti rangirani kandidat za gradonačelnika Zagreba - poslije Bandića, HDZ-ovog kandidata te kandidata centra i liberala.
Kakav potop ljevice u Hrvatskoj, Bosni i Srbiji. Za nepovjerovati.
gdje zavlada desnica, tu nestane pameti
@andres_iniesta_2 slazem se ali realno, nismo ni imali pameti. Nemamo za čim da žalimo.