Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E kad se na istoj strani nadjose NVO (Zene u crnom, Biljana Vuco, Natasa Kandic, Sonja Biserko i Muftija i Radikali iz i SRS :) Sad konacno znam Smak svijeta je dosao :)
E ako si \'\'gledo\'\' na Fox-u sigurno znaš sve o svemu idiote nepismeni
samo da doam Hamas je nasilno preuzeo vlast od Palestinian Authority. gledo sam na Foxu i šta o njima misle moderate Arabs
Konacno sam mislio da cemo se jednom sloziti sa Srbima o necemu, ali nazalost nista od toga. Zar ne znaju da je teroristicka organizacija Hamas sa svojim raketnim napadima pocela ovaj sukob!? Cemu tolika mrznja prema Americi i Izraelu od strane Srba? Ne kaze Seselj bez razloga \"Moj prijatelj Saddam Hussein\"
drx, ko je tebe sprijecio da organizujes protest protiv napada u pojasu Gaze? Ko te sprjecava da organizujes humanitarnu akciju za pomoc Palestincima? Nek ti sjedis za kompjuterom u toplome i filozofiras...
@ drx Pa ja, vaznije su stvari koje ne postoje, nego realne stvari i ljudski zivoti
a jeste li? e dobro, da ne brinem
e nek smo mi zato protestvovali za deda mraza