Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Za ovo Makedoncima svaka čast, pametno osmišljen proces koji traje godinama, dosada su zanovili preko 10 miliona sadnica... Ovo treba jednostavno kopirati i u BiH, ako ne može šire.... može na nivou Kantona, opštine, entiteta... Država osigura sadnice, a ljudi, studenti, đaci, penzioneri masovno odlaze da posade "svoje drvo"....
Ma petljavina ziva. Kakvih ba 4,5 mil. sadnica. Neko pinku uzima, Ko bi ba iskopao tolike rupe. Hajd samo izbroj do 4,5 miliona, a kamoli posaditi sadnica.
Kod nas se toliko posječe, nemamo mi vremena da sadimo nove... Makedonija će barem imati šumu ako ništa drugo, a mi?
Sta je katatrofa pa slogan "Zaustavi katatrofe".?