Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hrvati su nasa braca a zlocinci iz Hrvatske su braca zocincima iz svih ex-yu republika. Pohvalno je sto su gradonačelnik Grada Zagreba, gospodin Milan Bandić, i svi ljudi dobre volje podrzali ovu plemenitu akciju.
ovo sa bjelim trakama za mene je pozetivno...jer nevjerovatno posjeca na trake koje su morali nositi jevreji,srbi i cigani....zamislite samo kad u eu parlamentu pocnu hrvatima da postavljaju ova neugodna pitanja....sta mislite kako ce ruza da odreaguje ....ja mislim da nam predstoji jedan veoma zabavan pijenos iz eu parlamenta :)))))
bauhahahaha, i to na dan kad je nnjihov taj isti Zagreb i njegovi Hrvati sa njihovim prvim demokratskim presednikom i celim vrhom drzave optuzen za udruzeni zlocinacki poduhvat, ubijanje, klanje i proterivanje, tih istih Bosnjaka u Bosni I Hercegovini i osudjeni na 111 godina, pa vecih licemera od ovih ustasa nema, a o pola miliona Srba pobijenih i proteranih iz krajne i o tome da su nezavisna drzava osim sada bili jedino jos kao nacisticka ndh-a za vreme Hitlera kada su pobili preko milion Srba, Jevreja i Roma, o tome dok stavljaju bele trake i u isto vrreme sa tim belim trakama danas dizu spomenike Franji Tudjmanu u Osjeku i Splitu..to sve kriju kao zmija noge!:)..i oni stavljaju bele trake i saosecaju sa nekim, ma jel ovo neki vic na klix-u ili se ja jos nisam dovoljno probudio?
Upravo, na pravom ste mjestu, zagrljenii srođeni u državi Božijoj i Allahovoj, ustaše, klerofašisti i muslimani u ideološkoj simbiozi sa Hitlerom i Ducceom, upregnuli su se od prvih dana da izgrađuju NDH. Već od 25 aprila 1941 policijskom mjerom 1 885 943 Srbina su uredbom morala u Zagrebu i ostalim gradovima da nose oko ruke plave trake na kojima je bilo slovo P = pravoslavac. Također je ministarstvo unutrašnjih poslova ministar Andrija Artuković je izdalo naredbu kojom se zabranjuje Srbima, Jevrejima, Ciganima i psima pristup u parkove grada Zagreba, restorane i javna prevozna sredstva. Ministarstvo unutrašnjih poslova je zabranilo upotrebu ćirilice. Od 1 885 943 Srbina u 21 ustaškom konc logoru je poklano 900 000 Srba uz najteže zloćine klanja u Bosanskoj Krajini, cijela BiH je bila u sastavu NDH, u kojoj su bila priznata dva naroda katolici i muslimani, koji su počinili najveći zločin nožem - klanjem u istoriji čovječanstva.
60.000 Srba je ubijeno u Jasenovcu....nije 900.000...............biće, dolazi taj trenutak....................biće Jaenovaca za izdrkanu svetosavčad
Ne znam...imal neki znak za ćutanje...i ne znam.
Hrvati su dobrocudni i nimalo zli ljudi,poznajem ih i previse i svi vole Bosnu,musliman rodjen u Hrvatskoj je Hrvat dok pojedini bosanski katolici zele da budu Hrvati a nisu Zagreba ocima vidjeli... ovo je jedna velika istina..cak 350 katolika Hrvata danas nastanjenih u Hrvatskoj zastalno a porijeklom iz Bosne se izjasnilo kao Bosnjaci na zadsnjem hrvatskom popisu kao i 300 pravoslavaca rodjenih Bosnjaka nastanjenih u Hrvatskoj.Ovim putem bi porucio svima koji ne razliku nacionalnost od vjeroispovijesti da je Bosna i Hercegovina njihova domovina,a popularnom ustasi Anoniumsu da mi pocucla kuru jer Bosne ima hiljadu + godina i da ce doci dan ako Bog da kad ce Antina unucad avionom sa mostarskog aerodroma i sa VIP kartama odletjeti za Brazil da bodre svoju Bosnu u polufinalu svjetskog prvenstva u kojem ce bhzmajevi ukrstiti koplja sa Njemackom
prvo LUdak ja nisam rekao nista sto niej istina,ja poznam Hrvata iz ZAgreba i Splita vise nego ti iz bilo kog bosanskog vise od 40 kilometara tebi udaljenog grada Bosnjaka,kao i one koje ne poznajem licno a imam priliku da zavirim u njihovo misljenje preko drustvenih mreza,problem je kod pojedinih bosanskih katolika koji bi da ne budu ono sto su oduvijek bili a to je Bosnjani (danas modernizovano Bosnjaci pa bosanci!),normalno je da mrzim svakoga ko mi ne voli Bosnu,i ovim putem bih opet porucio sviam koji ne vole domovinu koaj ih hrani da se preispitaju i da ju oni ne mogu mrzit koliko je ja i jos ogroman broj(milioni) volimo i koliko cemo da je branimo ako bude trebalo,branili smo je golim prsima protiv bezbroj oklopnjaka itd..a sad su stvari mnogo povoljnije po nas! pozdrav i popusi mi ***
Stidim se sto zivim u Sarajevu u kojem veceras u centru iz okolnih kafana odjekuju cece,trubaci,lukasi.....dostojanstveno nema sta!
hvala Zagrebu---------------živjela Oluja