Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ni Srbija sa novom vlascu nije naivna !
Potrebno je nekad i drugoj strani staviti do znanja ,da i Srbija ima svoje uvjete !
Valjda ,je dosao red i na Srbiju da malo pripreti!
Srpski Premijer je ovdje u pravu. Do skora je postignute sporazume uvijek poštivala Srbija, a međunarodna zajednica i susjedi Srbije samo onoliko koliko i dokle je njima odgovaralo. Odličan primjer je Rezolucija SB-UN 1244.
Izvinite Hrvati , Bošnjaci i Albanci što smo napravili agresiju na vašu zemlju i ubili nevine žrtve i to sve zbog toga što smo slepo pratili Miloševićevu politiku, pogrešili smo što smo sve ratove vodili van Srbije i zato nam izvinite u ime svih Srba i stidim se svega toga! Izvinite bračo još jednom i nadam se da če jednom zauvek mir doči na ove prostore i da čemo svi Srbi živeti u zajednici sa drugima i da če Srbija pomoči za odštetu nanesenu vašim narodima! Lepi pozdrav Bošnjacima, Hrvatima i Albancima!
brinite se cetalji ostaje vam vas vekovni bg pasaluk, ne da ne smijete pogledati prema albanskom kosovu koje nekoc ta viteska srbska vojska napusti i povijena repa izgubi XDo da poznato srbsko junastvo kada im je oruzana armada udarila po njima brze bolje potpisuj XD ta viteska srbska vojska je zijanila kosovo pobjegla sa kosova, da ste bili junaci i ratnici odbranili bi ga al malko bombica palo i oni se s.a.s.ra.l.i i brze bolje potpisuj da natovci prestanu, kosovo je onih ciji su djedovi uvijek bili na njemu pšotomci dardanaca ilira kosovski albanci
Srpska bahatost navika oni su vladali cijelom sfrj sad neobicno nema pljacke
ZA KRST CASNI I SLOBODU ZLATNU
rehabilitacija draze mihajlovica
@ @BOSNA ŠTA TI TO ZNAČI A NAS, I TATA TI JE D.EBIL A TI OČITO NOSIŠ DOSTA NJEGOVIH GENA
A nas sta ti de.bilu pises !
j.ebe se Prištinu što je rekao Dačić.