Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Parada ponosa ipak održana, ali u hali Pionir - Srbija - Njemačka 3 : 2
Dac je srpski ratni zlocinac i neprijatelj suverene drzave Bosne i Hercegovine.!
@veteran Kakvi bolan vjerski poglavari, ne ide da p.e.d.o.f.i.l.i pedere osudjuju.
Pola Londona zapaljeno prije nekoliko mjeseci. Jucer u New Yorku uhapsili 700 prosvjednika. Slovenci nedaju penzije i staru deviznu ni Srbijancima, ni Bosancima a ni Hrvatima a Kacin prica o kandidaturi. Kandidaturu okaci macku od rep i goni se u 3.p.m treba neko da pogine zato sto pederi oce da se pokazuju i sepure po ulici. Ispravna odluka Srbijo.
Prodjoh i ja kroz 24% kroz gradove- Visoko, Kladanj, Olovo, Jablanica, Gornji i Donji Vakuf, Gluva Maoca :D Lijepii gradovi :D
Narode! Jeli iko od Vas vjernik???? Ni jedna vjera ne bi smjela da odobrava ovakve \"parade\"!!! Nisam cuo ni jednog vjerskog poglavara da je osudio ove degenerike!? A EU!? DaBog da da nikad ne udjemo tamo!!! Nista dobrog tamo necemo naci. Nardjivace nam i sta cemo i kako sipati u tanjir, a kamo li sta drugo.
ma nema nista ljepse od marisane na PTC-u xD sto kaze prethodnik ja bas kontam imam sta gledat u nedelju navece,,kad ono sipak:P espanjol-real nije ispunio tu prazninu :P
I ja sam bio u Sarajevu, lep grad.
Bio sam u Beogradu neki dan, lijep grad :)
šteta što je nebi ja uzo slobodan dan kupio pive nasjeko meze i taman upalio PTC da gledam kao se marišete , kad ono propade ni tefeiić!
pederi pederima...