Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Siptari su rak Balkana.
Nece Taciju biti problem ni da uzme oruzje. Taj jezik on najbolje razume.
Ovaj problem traje mnogo godina i nije lako utvrditi ni ko je odgovoran a kamoli naci lako resenje! Ali je svakako najbitnije naci nacin da se zastiti zivot Srba na Kosovu!
Srbi na Kosovu i Metohiji su, danas, najugrozeniji narod u Evropi!
U ponedeljak U Briselu, skupice se ceo drzavni vrh Srbije da pokusa da nadje resenje... Zelim im mnogo uspeha!
Kako da se normalizuju odnosi, koji su uslov za evrposke integracije, kada se nad Srbima konstantno sprovodi nasilje?
Srbi moraju da imaju autonomiju na severu Kosova. Amerika i EU su protiv toga. Ako su protiv autonomija zašto Šiptarima prave državu?
Jedanput zakuvano,dugo se krcka ! Zapadna mirodjija ,nikako da omeksa sastojke !
KOSOVO JE SRBSKO!!!! Ako treba, silom cemo ga braniti!!!
srbe na vrbe! nema vrba koliko ima srba,nema veze mogu i na breze!!!
Ako je jedini nacin da sacuvamo nase, oruzje,neka tako i bude! Ali ne treba dopustiti da nas uslovljavaju ulaskom u EU! Meni je prece Kosovo i dedovina!!!
Samo tako i nikako drugacije! Ako ne pokazu da stoje iza svojih stavova,principa i nacela, niko ih nece ni postovati!!! Tači misli da cemo odustati od svog samo da bi usli u EU,e pa vara se! Ako to bude i jedini zahtev za ulazak,necemo pristati!!!!
To jeste jedini nacin! Dosta smo se odricali,pustali i prepustali! Svaki pravi Srbin ce cuvati svoje,pa i boriti se ako je to nacin!!!!
On ceka samo povod ! I naravno potporu sa zapada !
@fiso 08.03.2013. u 18:35 Tako je prenio tisak ! Aaaa, dal je tako rekao ,pitanje je !