Komentari (45)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nisam znao da je Kosovo još uvEk u državi Srbiji...lol
Srbija se kreće prema vekovnim granicama pashaluka.Tako to biva kad pomisliš ognjem i mačem satrati sve oko sebe,ostane ti samo nadimak za sva vremena:\"GENOCIDAŠ\"!
Kosovo nam je svakako važnije od članstva u EU. Tu su naši koreni, svetinje. To bi svi trebali da shvate, ali izgleda da neće.
Ne znam šta se više pjene oko tog Kosova. To je završena priča. Bio sam dole prije par mjeseci. Dole nema ni S od Srbije a kamoli nešto više. Ljudi žive normalno, u najmlađoj evropskoj državi. I slobodno mogu reći da puno bolje napreduje i od Srbije i BiH skupa. Kad sam se priključio na njihov autoput imao sam osjećaj kao da sam u Njemačk
ebeš evropu,nedaj kosovo,
Kosovo je veoma tesko pitanje za Srbiju. Koliko mi se cini ono je prodato jos za vreme bivse vlasti. Mozda gresim, ali tesko ce veoma biti da se povrati, a mozda i ne uspete. A sto se tice EU, dok dobijete zahtev za pregovore, ona ce se i raspasti, imam utisak da vam namerno zzadaje zadatke i iskusava vas.
Sve je to lepo, mnogo gradjana se buni portiv EU, hoce Kosovo, a da li se Kosovo moze vratiti,posle svega sto je uradila prosla vlast?
Ma nije ni ta EU sve, toliko zahteva, i odugovlacenja. Borite se vi za svoju zmelju, ako je jos uvek vasa, posle prosle one vlasti.
Predhodna vlast je nacinila mnogo gresaka, i mnogo stete Srbiji. Gledali su svoje interese i svoj dzep, a ne drzavu i narod. Sda tu stetu ova vlada pokusava da ispravi, njima je bilo svejedno da li je Kosovo Srpsko ili ne, i za malo podmicivanja pristajali su na sve. Ovoj vladi je jako tesko da ispravi ono sto su oni uradili.
Kosovo je Srpsko, i tu nema druge, ko ne zeli da podrzi vladu u ovom potezu, sto ispravljaju greske prosle vlasti, ne mora, pa cak ni Eu da je to.
Vlada nije odustala od EU, i nije joj izgovor Kosovo. Oni su u velikom problemu, zbog bivse vlasti, koja je pola rasprodala, i mozda cak i Kosovo. Zato imamo toliko problema, oko Kosova. A ova vlast se trudi da povrati i popravi to sto je prosla vlast zabrljala. Odustace od EU, kada oni javno kazu odreknite se kosova zbog EU. Tada nam EU nece trebati.
Srbija se ne odrice EU, ali ce se odreknuti bude li zahtevala da se otudjimo od Kosova.
Verujem da ce se srediti ovo oko EU i Kosova. Ali da nije prosla vlast sa onim Tadicevcom zabrljala toliko oko toga, sada bi bilo sve u redu.
Kakav je to prijateljski odnos EU prema Srbiji ako je uslovljavaju da svoju zmelju pokloni i otudji se od nje?
Srbiji je vazno i da udje u EU, ali ako joj postave uslov da mora birati, e pa onda izvinite ali prece je Kosovo nego EU.
Naravno da niko nije lud da žrtvuje 14 % teritorije zarad veoma neizvjesnog ulaska u EU, za koje je veliko pitanje da li će ga ikada biti.
Nazalost , prethodna vlada je vec nacela te interese !