Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kod vas su ratni zločinci narodni heroji
Kad bi ste uveli smrtnu kaznu za ubistvo djeteta, morali bi retroaktivno smrtno kazniti pola drzave i pola drzavnog vrha za ubistva djece u Srebrenici, Sarajevu, Tuzli i tako dalje. Ne uvodite to..
Dok ne nadjete tijelo djevojcica se ne moze voditi kao mrtva
A smrtna kaza nidje veze, samo poklonis nekome da zaspi, umjesto da ga kaznis dozivotnom robijom.
Mali Slobo , ;..ima li smrtna kazna za činioce i negatore največeg zločina na tlu Evrope poslije 2.Sv.rata-genicida i ostalih monstruoznih zlodjela...tvojih sunarodnjaka..? 😡😡😡
IMALI SE BAR MALO OBRAZA I SRAMOTE, I DA KAD JE OVAKAVA TEMA U PITANJU, A TO JE DETE I ŽIVOT OD DVE GODINE , DA SE NE POMINJE POLITIKA.. GDE JE KULTURA PONASANJA, GDE JE LJUDSKOST, COVEK JE NAZALOST SVE MANJE COVEK, A SVE VISE ZIVOTINJA I TO SVAKIM DOKAZAJU SE KAO NA NEKOM TAKMIČENJU.. UZAS
Prvo nađite tijelo da znamo da nije neka podvala. Onda ih možete poslati na doživotnu na "Ruski način", ako hoćete.
Vi bi davno bili pogubljeni da ima taj zakon tako ne gurajte to u proceduru zbog sebe i partnera
Za smrtnu su kaznu, a krili i kriju i dalje počinioce genocida i najtežih ratnih zločina. Srbija je mjesto gdje zločinac pobjegne kad ga osude, jer tamo je heroj ili u najmanju ruku potpuno slobodan čovjek.
Da je istinske pravde, ti bi u prostorijama Međunarodnog suda pravde visio još 1996!
Pa prvo bi tebe trebali objesiti zbog lopovluka