Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
masoni bi da mijenjaju RS za Kosovo, pa im sad najedno \"nisu važna\" prava Srbije prema Kosovu ljudi sprema se OLUJA!!!
Beogradski pašaluk
Kosovo nije clanica UN-a niti Vijeca Europe. Postati ce clanicom i Ujedinjenih naroda i Vijeca Europe kada to postane i Republika Srpska. Scenario u kojemu ce Kosovo postati drzava, a Republika Srpska ostati u BiH - nije realan.
Bas tako. Zasto bi se Srbija odricala prisustva na skupovima kad je to u njenom interesu? To ne znaci priznavanje nezavisnosti Kosova, nema veze sa tim.
hhahahahahahaaaaaa nije da \"NECES\" nego NE MOZES!!!Kao oni sektaski pravoslavni Turski otpad,genocidni fasist ciganija srbi odlucuju sta ce i kako ce hahahaha kao oni su nekakve \"gazde\" pa kao \"odlucuju\" hhehehee eee ciganijo odbacena od Covjecanstva i B.oga licno-SIKTER!!
Bravo dacic, cela velika srbija do tokija je uz tebe, tako treba graditi dobrosusedke odnose sa susednom drzavom Kosovom, verujem da ce uskoro biti uspostavljeni dobrosusedski odnosi i sa drugim susednim drzavama, Vojvodinom, Sandzakom i drugim susednim drzavama.
Ma žrtvovao bi se ti ali ti šef fašista Dobrica Ćosić i ostali SANU - ovci nemaju danas na raspolaganju bivšu tkz. JNA.
a sto se djenosajd!!!... upalio. jes ga oglo sa dijagnozom pogodio
šipu ga oglo..............
ikrija, dimikrija, ono se odvojilo ili simetrično ili asimetrično Kosovo je nezavisna drzava. A Srbi su nevjerovatno glupi da to, kao i jos mnogo toga, shvate i prihvate.