Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Do sad su znali ,da Vučić i Nikolić žele na vlast ! Dalje im je bilo nepoznato ,zato je sad listing potreban za početak ... !
Neki su veoma zainteresovani ,da na vreme saznaju ,šta to hoće Nikolić i Vučić!
Odbrabrana nekih, od odgovornosti,naročito mi je smešna !
U neko vreme ,izdata naredba ! Dobijeni novci ,treba ih opravdati!
Neko mora da naredi da bi se to radilo!
Naravno da se telefoni ne prisluškuju slučajno i to predsednika republike i prvog potpredsednika vlade. Izgleda da je potrebna povelika čistka u policiji i bezbednosnim službama.
zovem se saric tajko, broj licne karte 8744/33, moj broj telefona je 07197876542 i zelio bih da ostanem amoniman.
Nadam se da ova izjava sadrži iskrene namere da se u vrhu policije sprovedu pozitivne i preko potrebne promene kojih do sada gotovo da i nije bilo. Ovo je u interesu svih građana koji treba da povrate veru u policiju, da radi u njihovom interesu tj. sa jasnom kontrolom svih ustaljenih i neustaljenih policijskih procedura. Pozdrav.
Boze svega a pameti po najvise
i sad bi Bosnjacku Javnost u Bosnjackoj BiH trebalo interesirati sta radi GenocidnoFasisticka srbijanska UDBA odgovorna za najvece klanje, istrijebljivanje Ljudskih Bica i najveci GENOCID u Historiji Bosnjacke BiH,na Balkanu i Europi poslije II svjetskog Rata!??Nigdje veze s vezom..
Možda su prisluškivači ostali iz perioda Tadićevog presjednikovanja , pa sad ova desna vlast folira da je to njima postavljeno . U Srbiji je sve moguće, ustvari oni se redovno bave prisluškivanjem , umjesto da otvaraju škole, fabrike...... a fakulteti su im na dnu dna.