Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
šta je ovo na ekavici sve WTF?!?!?!?!?
Čišćenje države se mora započeti od svojih redova. Bravo Dačiću !
Preduslov borbe protiv korupcije je da se dovede kompletno novo rukovodstvo policije,jer ovo sadašnje je očito pod kontrolom nekih tajkuna.Ako se to ne uradi odmah biće veoma teško sprovesti neophodnu demokratizaciju društva i hapšenje najodgovornijih.
I treba da se izvrši velika čistka u policiji. Sve veze policije sa tajkunima treba da budu presečene. Oni ljudi iz policije koji su saradjivali sa tajkunima hitno treba poslati u zatvor.
Nemaš ti pojma da je Pošta bila spržena u tim godinama. Ti si bio taj koji je žario i palio odozgo, sa brda.
DRAGA GOSPODO PA STO JE TU ČUDNO,JOS 1991,1992,1993,1994,1995 PA I DALJE ,,nas predsjednik alija izetbegovic,, PRISLSKIVAMO SVE ŽIVO I MRTVO U SARAJEVU I BiH,uredjaj je bio MONTIRAN U ZGRADI POSTE NA OBALI UZ RIJEKU MILJACKU . GDJE JE UREDJAJ NESTAO TO NITKO ??? NE ZNA. ...MI SMO HERCEGOVCI,MAJKE SU NAM HERCEGOVKE,SVI SMO MI HERCEGOVCI,GOVORIMO,PISEMO,MSLIMO I DISEMO HERCEGOVACKI,VJEROISPOVIJEST NAM JE HERCEGOVACKA . . .VOZDRA HERZOG IZ BRADINE
Ivica Dacic je ratni zlocinac, genocidas, terorista i on je licno ucestvovao u u.bistvu Petra Stambolica i Zorana Djindica ! I NARAVNO sva zna da je dacic bio LICNI CUVAR srpskih monstruma radovana karadzica, ratka mladica i gorana hadaica ! A AKO IKO SPIJUNIRA SVIJA TO JE BAS OVA DEBELA SV.INJA IVICA DACIC ! Ivica Dacic je jedan od NAJOPASNIJIH POLITICARA NA BALKANU ! Moze se staviti u kategoriju najvecih terorista i u.bica na ne samo na Balkanu vec na svijetu !!
I treba napokon da se izmenja, ne moze da radi ko sta hoce i jos da sluze rezimu DS-a. A da ometaju rad sadasnje vlade, prisluskivanjem i ostalim glupostima. Smenjujte to i dajte rezultate Dacicu. Za Vucica vec vidimo rezultate.
Mozda se uplasio Vucica, jer onaj radi kao niko i resio je stvarno da se izbori sa kriminalom i korupcijom.
nema, jer ne postoje...mogu pomoci sa vijestima iz RS.
Da citiramo Dacica... Mi srbi mi bi u €uropu ali pod nasim uvjetima..!
Ovo se može okarakterisat kao podrivanje bezbjednosti države, što je ne samo podložno smjeni, već i krivično-zatvorski kažnjivo.
Ako je rekao Meho Omerović onda mora da je tako:)
neka je on IZDO nalog pa nek sve ide u pm
Koliko ja pamtim u poslednjih sto godina srbi prisluškuju svakog živog. To nije nikakvo čudo jer njih sve interesuje.
DEMOKRATSKO-ČETNIČKA Stranka će srbiju dovesti do boljeg života, ali u quuuuurcu. U.bili ste Đinđića jer vas je htio uvesti u civilizacijsko društvo, ali kriminalci ne mogu bez kriminala i to ti je tako u narednih 100 godina. Ko preživi ješće zlatnim kašikama, ali u quuurcu.