Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bilo je pokušaja da se ono što nije dogovoreno u briselskom sporazumu ubaci u sporazum o inplementaciji. Srbija nije to dozvolila. Konačno je potpisan i sporazum o inplementaciji briselskog sporazuma.
Ovakvim tekstom ispada da je Dacic zasluzan za nesto. Ko ce jos u to poverovati?
Da je postojala iole mogucnost da ne dodje do usaglasavanja teksta sporazuma, Vucic bi bio prisutan
Tako je ,zahvaljujući Vučiću i njegovim ljudima...
Vucic je tvrd pregovarac, sve je Srbija postigla zahvaljujuci njgovom pristupu problemu...politicar koji uliva poverenje!!
Tači više popušta 'od one' četvorice sa severa...
Ali ne osporavam ni mogucnost da za koju godinu pokusaju da spoje nazovi njihove shiptarske teritorije makedonije i juzne Srbije, a u tom slucaju mislim da ce im propasti i to sto su do sada radili...to ce im biti pocetak kraja...mada ambicija je cudo i obzirom da imaju viska prljavog novca, a da svetu ne manjka olosa koji bi za pare sve uradili...ne ostavljam kao ne moguce njihovo dalje nasilno delovanje
I jos nesto...sto se shiptara tice...prva prilika da ih se Amerikanci otarase i gotovi su...onog momenta kada se Americki interesi na Kosovu potrose, odose shiptari niz vodu...molice oni za pomoc iz Srbije :-)
Ideje su razne, ali se ne bih bas slozio da je Kosovo izgubljeno. Vreme ce pokazati, pre bi se ovo moglo nazvati prelaznom fazom. Samo sto siptari to jos ne znaju.
Verujem da ni Hrvati ni Shiptari ne bi odustali da im je neko rekao da nece ostvariti svoje drzave. Isto tako i mi idemo dalje, prelazna faza do konacnog resenja. Mudra i strpljiva politika ce izleciti ove bolesti.
Dačić koji kaže, citiram: "...čime je Naš Dragi Bog zaslužio da ga ovakvi predstavljaju na Zemlji ..." Pitam se, znači li ta izjava da postoji i neki drugi Bog koji nije Naš i koji nam nije drag ?
Da "veer", na ovoj fotografiji se njih troje osmjehuju, ali kad se fotka uveća, imam utisak da se Ivica Dačić osmjehuje neugodno, kao da čuje glasove: (1)-Strah: "... uh a šta ću ako mi na tuširanju ispadne sapun, kuku ... (2)-Užas: "... kako ću bez podmazivanja kao primerice , vazelina ... Šta misliš "veer" ?
proslo je vase vrijeme, dajte nam neka nova lica na politicko scenu, treba dati mladima sansu, osnujte stranku mladih, sta cekate
vlast u srbiji je blago rečeno smiješna, bolje je reći mi smo ga popušili nego lagati narod, prvo im je minimum zahtjeva bio da kosovo u sklopu srbije ima status kao rs u bosni, zatim su se zalagali da srpske općine na sjeveru kosova imaju status kao rs u bosni, sada su potpisali dokument u kojem prihvaćaju vlast kosova na teritoriji gdje su srbi većina, pa koga vi zajebavate, da vam zapad kaže ajmo svi sad kad si sretan ti udari dlanom dlan svi bi krenuli tapšati, jada od vlasti koji odron