Burna rasprava u Skupštini Srbije
0
Cvetković: Nećemo podleći ucjenama i priznati Kosovo
Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Opet srbi hoce da dobiju po njusci... Albanci svaka vam cast bilo bi dobro i da se ovo nasi ugledaju malo na vas i da vrate teritoriju Republike BiH
kraljevina ZAKON!!!!!!!! www.royalfamily.ba
NEKA SVAKI SRBIN POGLEDA OVAJ FILM http://www.prijateljboziji.com/index.php?p=Filmovi&id=52
izmanipulisani smo bili za ovaj poslijednji rat uredu sta svi smo krivi dok se ne pomirimo sa tim nece nikad biti slozno na balkanu zapamtite !!!! zbog cega smo posvadjani zbog religije ? zasto ? propust u dogovoru za ljudska prava Musliman nesmije biti musliman zato sto nekome to ne odgovara? ista stvar i za Katolika, Pravoslavca? - maltene kazu ti \"uzmi tu jabuku ali nedo ti Bog\" strasno !
eto nama rata 2 povoda : 1. sasvim slucajno britanski list pise da je neizbjezan 3. svj.rat? 2. situacija na Kosovu 3. Gadafi (pijun amerike) zakuhava sa Italijom 4. Amerika slabi, ekonomija opada, sto povlaci nove krize u svijetu Zakljucak - vjerovatno 3 svj. rat - Izrael kao 2. najrazvijenija svjetska sila, nakon pada amerike dolazi na 1. mjesto i diktiraju cijene i standarde zivljenja vecini svijeta i borba za naftu i cistu vodu
MORA DA TI JE KRATAK LANAC DOJADIO .
MLADIC JE S PRAVOM U HAGU. ZLOCIN JE BIO PUSTITI BA.LIJSKE ZENE DA ODU U TUZLU. TREBALO JE TO SVE DOBRO IZJ.E.BAT PA POKLAT.
AKO NE ZNAS SAM NACI NEKI VAS SRPSKI PORTAL , JA TI MOGU POMOCI .
ajmo sipće, zgazide seljadiju cet.nike
MI RAZBILI JUGOSLAVIJU?????????????????????????????????????????????????????? PA VI STE STVARNO KRDO ID.IOTSKIH LA:ZIVIH KRE:TENA SA KOJIMA BILO KAKAV NORMALAN RAZGOVOR ODMA PADA U VODU KOJI STE VI ID.IOTI EJ i LA.ZOVI PA DOBICETE VI SVI BOZJU KAZNU USKORO!!!
KOSOVO REPUBLIKA!!! SANDZAK REPUBLIKA!!! VOJVODINA REPUBLIKA!!! BEOGRADSKI PASHALUK!!!
e Srbijo šta si dočekala...
http://www.youtube.com/watch?v=euA-Pj0hYVs
Priznaćete nego šta, kad tad, ova sranja što ste napravili razbijanjem onakve lijepe zemlje i tekako ćete da platite, ostat ćete bez Kosova jer ste vi to tražili !!!!!!!! Imali ste jako lošu politiku na čelu sa varvarima i ubojicama Milošević,Karadžić,Jović,Bulatović.... ao generalima ubojicama da i ne govorimo........ Sretno !!
Zoves se Mehmed a pises i govoris srpskim jezikom.Uz to mrzis Srbe. Ko si ti?
sanjajte :D cim budu pregovori za EU priznacete vi milom ili silom :D
Sebi ne priznajemo kr.ađu nase zemlje ma koliko god bi vi to hteli ali mi nismo ku.kavice kao vi koji samo slusaju i sluze svojim stranim gospodarima mi smo SLOBODAN I PONOSAN NAROD nesto sto je vama poturicama i ostalim kvinzlingima nejasno cak nelogicno! Kosovo je Srbija i bice ponovo pod nasom kontrolom kad tad ZAPAMTITE TO! Nego jedna specialna muzicka zelja za mujage za prolaz kroz minsko polje sa pesmom...ucini bar jedan pogresan korak.