Komentari (116)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Popovi SPC su najveci pripovjedaci srbskog sveta ne samo na Balkanu vec i po zapadu cujemo od pojedini kako ih pop kadi i govori o srbskom svetu da se da novcani prilog.
trebali bi ih prijaviti..a pravi vjernici osnovati postenu novu vjersku zajednici od istinskih vjernika,, duhovnih i postenih vjerskih vodja
SvetosVlje nije hrišćanstvo,: "Pre Isusa dolaze i Sveti Sava, Sveti Nikola, car Lazar, Miloš Obilić, Vasilije Ostroški, vladika Nikolaj, patrijarh Pavle i Vladimir Putin, pa (u najboljem slučaju) Isus zauzima jedno deveto mesto na top-listi superheroja iz franšize SPC. Nismo mi hrišćani, već neosvetosavci."
sve sto je rekao potpisujem...sve je istina...ovi spc sektasi najgori sljam na svijetu
Evo vidi se po komentarima ko propoveda mrznju, netrpeljivost i rat. Sram da vas bude i vas i ovog majmuna! Vama bi najvise odgovarala neka crkva koja bi izabrisala postojanje Srba, to je jasno, samo je necete docekati!
SPC je opasna sekta, politicka organizacija I duhovna podloga srpske mitomanije.
100% u pravu, ja'l su sovinisti ja's su ideolozi zlocina ja'l su sluge politicara ja'l blagosiljaju oruzje i ratne zlocine i zlocince.
Sve naopako.
ovakvim istupima ces 100% pridobiti narod koji je isao na litije i glasao protiv Mila... sad si im sve objasnio i sutra mogu da se rapisu novi izbori...
Ne vjerujem da postoji crkva koja pripovijeda čisto Hristovu vjeru ili učenja. Međutim nacionalizam u crkvi je barem tako izgleda stari problem Pravoslavnih crkvi. Jedino, American Evangelicals još pokušavaju otvoreno povezati nacionalnu/rasnu pripadnost sa hrišćanstvom. Na svu sreću neuspješno. Po mom mišljenju.
Govor mržnje i generalizacija.
Nije pogriješio
sve što je rekao je istina 100% a što popovi propovjedaju je laž i politikantstvo bez veze sa vjerom. otvaranjem postupka protiv ovog čovjeka pravoslavlje će doživjeti vlastito suđenje i osudu. činjenice su na strani ovog čovjeka. SPC je ideološki obojena paravojna organizacija i para politička stranka koja ne pređe da pravda genocid.
"Mi lažemo da bismo obmanuli sebe, da utešimo drugoga; lažemo iz samilosti, lažemo iz stida, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid srpskog patriotizma i potvrda naše urođene inteligencije. Lažemo stvaralački, maštovito, inventivno", rekao je Dobrica Ćosić
Sutkinjanje trebala odbaciti tužbu kao neosnovanu, a čim je došlo na sud znači da su srpski nacionalisti se u potpunosti proširili po crnogorskim javnim upravama...
što je jako jako dobro.
Pa poslije pročitanih citata trebalo je optužiti popove za širenje vjerske mržnjeOvo sve naopako..
SPC je lazna crkva nastala na mitu i korupciji a ne na istinskom propovijedanju vjere
Covjek im sve lijepo rekao tj.nacrtao. Svaka cast nije zaspala Crna Gora!
Nema to nista sa kršćanskom vjerom.. Niti jedna vjera ne dozvoljava genocid ili ubijanje općenito.