Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Performans u crnogorskom stilu : Ležimo, pa makar i na ulici
Braci Bosnjacima u Crnoj Gori!
bice i ovde granice crni omere, skote muhamedanski !!! SRPSKA u SRCU , bosna na KOORCU !!!!
koji crnogorci......skupili se baliye i balinkuse iz plava i gusinja....stoka islamska!!!
Insalla Proljece u Saudijskoj Arabiji od srca zeli BeHa zbaciti casafare s vlasti!
ukoliko neko smatra da mi bosnjaci ne cinimo dovoljno u smislu podrske narodu palestine, nek se osvrne oko sebe pa ce vidjeti da mi i ovdje imamo dovoljno posla na zastiti nase zemlje, naseg naroda. iznenadim se neki dan od jedne meni drage osobe, srpske nacionalnosti kad nesto u nekoj anegdoti nabraja pa nabraja... srbe, hrvate i muslimane. ja, onako automatski, rekoh: \"valjda bosnjake, kakve muslimane\"... da ste vidjeli kad se ta meni draga osoba zacrvenila, oznojila, zapjenila i onako kao i ja -refleksno slozila rafal: \"sta vi izmisljate, ja sam tako naucila, nemoj ti meni...bla, bla...\" dakle, vidite da medju nama zive ljudi koji nam ne zele dobro. u palestini bar imaju granicu :)
to bi progutalo Palestince i završilo genocidaški posao Izraela, genijalac moj
Nisi ti nikakav Crnogorac, ti si oteti Hercegovac, posrbljeni, predvođen onim nekakvim sa Durmitora
Podrska profesoru Isanovicu i efendiji Fejzicu ! Nek `ad prozdre Ameriku i njene sluge !
Alija, Hilmo, Nusret itd, a Crnogorci... sutra kad u Novom Pazaru budu protestvovali ocekujem tekst na k.a.n.d.a.h.a.r-x.com \"Srbi izveli performans u znak podrske Gazi\"
Kud sreće da su takav performans radili devedesetih u BiH za narode Slovenije i Hrvatske
Nema četnika do\' Crnogorca(Pavle Đurišić,Batko,Karadžić...)
pa mozda da te iste arapske zemlje konacno dodijele drzavljanstvo palestincima koji u tim zemljama godinama zive po kampovima, donekle bi se problem i rijesio.
zima jutros, neustajem ja do podne...
Kud sreće da su takav performans radili devedesetih za narode BiH, Hrvatske i Kosova...