Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hehhehe dobro jutro radni narode tačno je 12h
podgorica se digla na noge, demonstracije 10 hiljada kukaju i jade zbog nezaposlenisti, Price gazda jednom, haj njoke da te zaposlim a rece mu ovaj ...ma kud mene jado nadje od voliko naroda
pa kad su crnogorci htjeli raditi... :-D
CRNOGORCI BI VOLJELI DA SE ZMIJE,DA LEŽE A DA SE KREĆU!
Na FACEBOOK profil od Crnogoraca pise "odze se ne radi"
ma kod nas nemozes naci ni dobrog vodoinstalatera a kamo li ljude da rade keramiku....al zato imamo najvise managera po glavi stanovnika :)
.....proljepsa mi dan! Hahahahaha
Na zalost ovo je istina. Ne radi se samo da ljudi nece da rade nego NE znaju.Nema znanja u mnogim oblastima ,a stalno govorimo MI pametni,Mi znamo,Mi naj,naj,Sta oni znaju itd. Nadjite stolara u svojoj okolini i trazite da vam napravi par stolica? nadjite obucara da vam napravi cipele po zelji. Nadjite staklara da vam nesto napravi. Posla ima ,trzista ima ali NEMA znanja.
hahahahahha
Oplakah !
reklo bi se : "lezi ljebe da te jedem"
..."pos'o traži, boga moli da ga ne nađe"...