Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vlada Srbije se neizmijerno zahvaljuje svima koji su pomogli da se otarase ove crnogorske mafije
Vrijeme je da Bosnjaci tuze Crnu Goru za genocid i da ratni zlocinci ko momir blatovic i milo djukanovic budu u Haaskom sudu! Crna Gora je masivno doprinijela etnickom ciscenju Bosnjaka-Muslimana po cijeloj Crnoj Gori u zadnjoj agresiji nad Bosnom i Hercegovinom,kao i njenog ucestvovanja genocidu tj,ubijanju Bosnjaka-Muslimana po cijeloj Crnoj Gori,a ta terora i dans danas se nastavlja raznim genocidom,ubijanjem Bosnjaka,ili vjerskim,kulturnom il politickom genocidu! BOSNA4EVER!
Hahahah znam i ja jedan vic. - Kako se zove Crnogorski ronilački klub? - Đeronimo!
Sad ce cijela EU pod drvo i da spava. Eee crna crna goro
Dino partneru moj ljubomorni! Ti si mene izolovao od svih tvojih jarana jos od one homo-parade......
da je Europa pametna ne binikada primila tu kvazi, fasisticku zemlju...Srbiju i Crnu Goru izolovati
hajde crnogorci....lezite pa dobro razmislite o eu !
eto ti sad Evropo.Djukanovic dolazi...
@Mrki Mogao si se potruditi da bar iole inteligentniji komentar napises ;)
Eto sad :) Taman izasli iz jedne zajednice a hoce u drugu :) Sta je Crnogorci valja raditi neko za vas jel? :) Molicete vi Srbe da vam opet rasire ruke!!!