Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sta je ovo ljudi, nagrnuli Afrikanci i Azijati, kote se samo i bjeze, pojesce Evropu.
Uuuu do 2050. godine u Srbiji ce biti oko 40% muslimana. Koja ironija jbt :)))))))
Ironija je jarane kad sebe nazivas Srbinom, a zapravo nemas ni 25% gena "vekovnog" srpskog naroda. Jos veca ironija je kad zato imas 80% turskih gena. To ti je ono nema dalje ;)
Gle turskih kopiladi sto su uporna, bas ko pravi mali Turci :))))))) Pa ti si iz qrca nekog Turcina, to te stara srpska kurawa ucila da si iz Vojvodine, pa ti Vojvodine nisi vidio ni na Wikipediji jbt jesi ogranicen ko ameba :)))))) Moze bit da su u Vojvodini najcisci, vjerovatno im je voda jeftina :)))) Ahahahaha "Srbin" meni prica o posrbljavanju - koje samoubistvo. Pa Turci su vam taslacili djeve za prvu bracnu noc, zato vam se broj visestruko umnozio tokom Osmanske vladavine, Turcine :)))))) Turski isprdku, ne znas svoje porijeklo dalje od svog caleta i njegovog caleta - ne zato sto nemate podataka nego sto krijete da su vam Murat, Mustafa, Demir i ostali cukuncukundede :))))) Pa zastava BIH se viori u Narodnoj skupstini Genocidne Srpske jbt panj jeste retardirani i jedan i drugi :))))))) Sto se sukanja tice svima je poznata sasvim jednostavna jednacina: Turcin + Srpkinja = danasnji Srbi :))))))))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Srbija- raj na Zemlji