Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
dreamsicle` ... jesi ti Bog ? (neuzubillah) Šta ti znaš ko ide gdje ? Ne kaljaj mi vjeru majmune nenačitani i zadrti. Zbog vas takvih misle da smo svi loši!!! Mrš!
tuga :(
RIP za djevojke. Magistralni putevi su jako opasni. Na nekim dionicama može se bez problema voziti 100 km/h, a negdje su takve krivine, ponekad i sa kontranagibom, pa je mnogo i 50 km/h. Trenutak nepažnje, posebno za mlade vozače/ice, i ode život. Plus one provalije, jeza da te uhvati.
strava i uzas. crnogorski putevi su medju najuzim i najopasnijim na svijetu. sta reci, maximalan oprez kad vozite kroz tu vukoyebinu.
Koja je to grozna igra sudbine, da veoma često preživi vozač/ica.. Znači tri djevojke su stradale, a četvrta će čitav život provesti u grižnji savjesti, jer je skrivila njihovu smrt... Tužno.. strašno tužno..
pozdrav za moju dragu N :-* sudska medicina kaze da to nije igra sudbine, vec lako objasnjiva posljedica toga da je vozac poprilicno zasticen volanom i plocom ispred sebe... najnezasticenije mjesto na kojem se najcesce gine je - suvozac, a najzasticenije, s najvecim postotkom prezivjelih je - sredina pozadi... btw, najsigurnije mjesto za sjedalicu i dijete ;) :-*
Sve je meni jasno kada su razum i logika u pitanju, ali igre sudbine ipak ne zavise uvijek od njih... :) sinoć mi dragi govori da bi me kao ljubiteljku brze vožnje volio odvesti na drift trke i to još da sjednem kao suvozač u neki od tih auta... a ja mu fino rekoh... drugo je kada ja vozim, a drugo je kada me neko vozi.. i da ne volim "G force", tj kad mi stomak ostane kilometar iza mene... Kada voziš uvijek si u nekom relativno napetom stanju uma i brže reaguješ.. a koliko primijetih, uopšteno najgore prođu putnici u autu koji spavaju, nezavisno od sjedišta na kojem sjede.. Ipak u ovoj nesreći je cura preživjela zato što je ispala iz auta, što opet govori da vjerovatno nije bila svezana, iako je to prva preporuka svih stručnjaka za bezbjednost.. Ma.. tužno sestro u svakom slučaju.. I ja tebe pozdravljam draga moja Mostarko iz sveg srca :*
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Uvijek me je strah slijetanja na ovim magistralama. Dovoljno je bilo da sekundu ne pogleda naprijed i sletila u kanjon. Steta cure drage. nek je rahmet dusi vasoj.
Nema rahmeta za nevjernike
Prepusti Bogu da odluci
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
yolo
to veze nema sa pogibijom
Kako nema? Jednom se zivi, treba malo paziti i savjesno voziti. Uostalom, rip curama..
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Strašno :( Pogodi me pogotovo kad pročitam da su djevojke poginule :(