Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
123 mora da ti ovo ne godi. Jal\' si srbin jal\' jugosloven. Al sta ces, nicija nije do zore gorila pa tako se i rascjepkasmo u drzavice koje su srbi pokusavali da kontrolisu i pljackaju. Da nisu glupi koliko jesi, nebi se ni rascjapkala, al sila udarila u glavu. Nego dodaj ti ped 4 u svojoj listi \"ubjedi svoj sopstveni narod da je nebeski, huskaj ih na rat a onda kad ga izgube ubjedi ih da ih je zapad za.ebo\". Zivio.
Opsti principi balkanske politike: 1. rascjepkati se na toliko drzavica da pola stanovnistva radi po diplomatskim predstavnistvima a drugo pola u drzavnim institucijama 2. sistem odrzavati uzimanjem kredita 3. uvjeriti narodne mase da je tako nesto moguce