Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
O kakvom ti pricas beskrajnom međusobnom optuživanju, budalino, u zemlji nekaznjenih zlocina i zlocinaca. Kratko i jasno: samo budala moze oprostiti ubistva najmilijih.
Demokratija, demokra (krademo) ti i ja. Himna naših političara.
civilno drustvo - Trojanski konj neoliberalizma. "Prvi put do sada, 26. i 27. avgusta šest lidera Zapadnog Balkana će zajedno slušati glas civilnog drustva." Koga ce predstavljati to civilno drustvo, koje njihov knstituent. Hoce li tamo biti npr. Ducicevo udruzenje iz Banja Luke ili odgovarajuce iz FBiH, ili treba da me predstavlja onaj koji kaze da je Tito i Draza/Ante isto. Pricamo o potrebi izlaska na izbore a onda se pregovara sa tzv. civilnim drustvom koje govori u ne znam cije ime
Prica se da je Bog stvorio budale zbog balansa na ovom svijetu ali kad ih je potrpo u vrecu da ih raznese po svijetu ta mu vreca pukne iznad Balkana. E ne skupljo ih ja opet. To rece i ode svojim putem. Ne pomjero se ja s mjesta ako lazem.
"civilno društvo", društvo šupljatora uhljebljenih na strane jasle na projektu pacifikacije ovaca, da se ne bi bunile dok ih šišaju.
......prodajem maglu......rabljena.........
balkan se treba ekonomski civilizirati. nismo mi nista ni manji, ni veci divljaci od engleza, nijemaca ili francuza. lagano se kurciti nekim gospodstvom i gradjanstvom kada ne razmisljas imas li danas djetetu dati za uzinu.
Civilno društvo je najveća ubleha koju nam servira tzv "demokratski" zapad. Forum finansira austrijska vlada i EU, na njemu učestvuje predsjedavjući Vijeća ministara BiH, i predstavnica FG iz Zenice (SDA). Sve NVO u svijetu finansiraju vlade i preko njih zazamuju oči narodu. Izazvali su nam rat ovdje 92 i sad lupetaju o: Prvi put do sada, 26. i 27. avgusta šest lidera Zapadnog Balkana će zajedno slušati glas civilnog društva. Da bi civilno društvo prestalo da bude sveta krava i postalo nova realnost, neophodne su dvije stvari. Lideri treba da čuju, a ne samo da slušaju.