Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
.............bravo........mali ljudi rade velika djela...........
http://www.youtube.com/watch?v=lWXnFi9KdlM
hahaha, ako radis dobra djela nemoras se hvalit :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svaka čast, LJUDINO!!! Neka te sreća prati!
Ljudi, čuvajte se! Jedan život imamo! Odbacimo razlike, pokažimo humanost i pomozimo drugima! Tužno i žalosno :( Užas i tuga :( Bolje je imati nego nemati! ŽALIM SVE JADNIKE KOJI SU NA OVAKVE GLUPOSTI LAJK KURVE INTERNACIONALCA KLIKNULI 40 HILJADA PUTA JER ZA ODRASLU OSOBU, UVREDA JE UOPĆE NAPISATI OVAKO NEŠTO, OVO SE PODRAZUMJEVA. ALI NA KLIXU NEMA ODRASLIH, VEĆ SAMO DOKONA DJEČURLIJA
Komentari na ovu vijest me podsjećaju na slučaj jednog piljara na pijaci Otoka, prije oko trideset godina, pa sam u međuvremenu zaboravio ime i poneki detalj priče. Tri puta je spomijan u medijima u kratkom periodu. Priča 1: Dijete je upalo u Miljacku. Piljar je skočio u vodu i spasao dijete. Bio je heroj ali.. Priča 2: Nakon što su ga revizori odbili primiti u tramvaj jer je bio mokar i smrdljiv zbog skoka u Miljacku, tražio je od porodice tog djeteta neku odštetu. Sada je postao bezobrazni interesdžiija. Priča 3: Mjesec dana kasnije pojavila mu se prilika da opet popravi stav javnosti. Mušteriji je ostao novčanik na njegovoj tezgi. Nekako je uspio da trčeći dođe do mušterije s novčanikom i ovaj put odbivši nagradu. Tada su ga mediji predstavili kao budalu. I sad mi vi recite je li bolje biti dobar prema sebi ili prema drugima?
NAŠ MENTALITET NEMA UGRAĐEN MODUL ZAHVALNOSTI DRAGI BOG JE TO ZABORAVIO ZA BALKANSKE PRIMATE BITI DOBAR = BITI YEBEN
metx X, bojim se da si u pravu.
Bilo je to i na CNN lol
budala
Bože oprosti mu, postramuatski sindrom.
Jadni mi i naše društvo kad je vraćanje nečijeg novčanika vijest,a ne normalna stvar koja se podrazumijeva...
...i tako je za sva vremena sebi onemogućio da postane poliitčar...
...........ili je ušao u gradske legende...............
Sve se nema, a euri se stekaju
Ma laze. Vidjeli ga da je nesto nasao pa nije mogao klepiti.
cetnik je to