Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Primite nas iz bejha..
Zapadna sredstva informisanja su se digla na "noge" u vezi vala izbjeglica koje idu prema granicama EU. Jedna napomena, najvise sirijski izbjeglica je raseljeno unutar same Sirije oko 7.6 miliona, dalje u Turskoj se nalazi oko 1.8 miliona, u Libanu oko 1.1 milion, u Jordanu oko 600 hiljada, u Iraku oko 225 hiljada, u Egiptu oko 137 hiljada. I sada Evropa (EU) digli se na noge za ove jadne izbjeglice. Sramotno je od EU, sramotno, a nigdje necete procitati koliko je miliona izbjeglica u susjednim zemljama koje granice sa Sirijom. To se namjerno presucuje, da bi se istakli kao veliki humanisti zemlje iz EU. Razmislite malo dragi kliksovci.
Slovenci, mozete udomiti barem tisucu nesretnika.
@zrinjskiprvak44, kako mozes nazivati ljude u nevolji stokom? Kako ti nije jasno da su te sirijske izbjeglice imale sve: stanove, kuce, poslove, firme imali su jedan normalan i lijep zivot. I zahvaljujuci zapadnjacima ( izvinjavam se ali vecinom su to kriscanske zemlje kako vi gledate na to) razorili su im sve, unistili, masakrirali.. A zasto bjeze prema zapadu? Pa sto dalje od bliskog istoka koji je sada u ratnom pustosenju,i ti bi bjezao zrinjski.
PRI ULASKU U BIH OBAVEZNO IH OBAVJESTITI DA NE JEDU HRVATSKU HRANU OVDJE JARANE MOJ
Da da, i da obavezno kupuju u Bakirovom Bingu 😂
Obavezno da kupiju u Bakirovom Bingu 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Da li je Bakir spreman za prijem izbjeglica? Sve zemlje u okruzenju su koliko toliko spremne za prihvat, osim ove nase napacene zemlje. Bakire budi ljudina.
Pa ima Sarajevo 100 dzamija,spremate se za ovo vec 20 godina!
Spremate? Pa nisam ja balija 😂 hahaha yebem te u prkno rascvjetalo 😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Samo 900 izbeglica?Slovenci mozete vi i 9000,pokazite da ste bolji od balkanaca!
po čemu su bolji? pa nema večih balkanaca od njih
Pa nisu bolji uopste,uvek su gledali samo svoje dupe i to je cinjenica,oni su najveci krivci za raspad Jugoslavije ...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
PRVO VRATITE IZBRISANE I LJUBLJANSKU BANKU FAŠISTI