Priprema buduće vlade
3
Čedomir Jovanović vicepremijer Srbije?
Komentari (26)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ZATO SI PRIHVATIO TVRDNJU DA RS NE TREBA UKINUT, ZNAČI INTERES, FUJ, PAO SI NIŽE NEGO ŠTO SU ONI KOJI JAVNO PRIZNAJU ŠTA SU.
ovaj samo moze biti predsjednik gay aktivista
Celo selo šmrče belo
Ima li ko normalan na ovom Klixu? Sve nekakvi poremeceni idi.oti u komentarima.
ZNACI,MOZE SE PLJUVATI PO GENOCIDU I ISLAMU A NE MOZE SE POSTAVLJATI KOMENTARE POD NIKOLICEVU IZJAVU \"DA GENOCIDA NIJE BILO\"!!??Eto u sta se pretvorio \"KLIX\"-u prosrbofasisticki medij na kojem samo jos citamo o genocidnim fasistima srbima i ostaloj stoci na njihovoj vlasti!Sramota!
SVRBE NA VRBE
KLIX JE PROSRPSKO GENOCIDNI FASISTICKI PLACENICKI MEDIJ!
GROBAR NIKOLIC: U SREBRENICI SE NIJE DESIO GENOCID ! sta ocekivati drugo od guslarsko-opancarskih prdoslavnih barbara, prdoslavnih divljaka koji su praktikovali SNOHACEDSTVO ( sex svekra sa svojom snahom dok mu sin ne naraste i sazrije ) i LAPOT ( u:b:i:janje staraca u porodici koji su postali teret porodice-ub.i.j.a.nje djeda, babe, oca, ili m.a..jke ) Srbi su kao kuga, kad je svijet istrijebio kugu postao je mnogo sretniji ! i srbe treba istrijebiti za dobrobit cijelog covjecanstva ! SIGURAN SAM DA BI SE MALA NIJEMICA BELINA IZ KARAVLAHA POTPUNO SLOZILA SA MNOM !
ČEDA ZA PREDSJEDNIKA !!!
Šta da radim kad ne mogu da zaradim ni za drogu I da mogu šta mi vredi Drogu daju samo Čedi Sebičan je onaj Čeda sve sam troši, nikom ne da pa visoku plaća cenu da nahrani nos i venu Podočnjaci, lice bledo Nema oženi me Čedo Ribama je dao nogu oženio on je drogu Šta da radim s onim Čedom sve đankoze hapsi redom policiju ima strogu samo njemu daju drogu
vidis bre cedo kako te nagradimo kada se ponasas kao pravi srbin i kada izjavljujes ono sto svi zelimo cuti.
Poziv na akciju - Registrujte se za glasanje u Prijedoru, Srebrenici, Banja Luci.... www.bihdijaspora.com
CEDIN OMILJENI HIT......CELO SELO SMRCE BELO....OJHAAAA...
Džaba ja toliko komentara lijepih o njemu napisa. A i on se džaba poturči. Ustvari ije, on je lovu dobio, a ja dobio č u k u m u š a n o v u kao i obično.
analni surferi, dislakujete li ČedA ubrzano? HAHAHAHAHA e balijice balijice, okrenite se vec jednom sami sebi, propascete
Ruku na srce, ja i ne znam sta je vicepremijer a kamoli da znam koji su to bili prije.
rat ti u kući bio, jadu bolesni