Komentari (82)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Stvarno veliki gospodin i jedan od RIJETKIH koji zasluzuje vlast..
I tako odu avanturisti na rafting na drinu, a ispod drine kosti i dalje trunu
eh da nam je vise cedomira jovanovica !!
Hajde sto je ljudina, to bi trebalo da budemo SVI MI ali sto je lafcina.... :) Cedu za predsednika BIH! Nista komsiluk,kad tamo ne valja,saljite ga nama :)
Otac nacije Srbijanac a presednik Rom ,verski vodja Madjarski Anatolac .....komedijasi
Komedijasi nas vode od '90tih
Ja bih ga ozenila :)
Ko ne bi ;) ahah
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Vela većina Srba ne voli Čedu. Ne voli ga u ova pogana vremena jer nije zlotvor kao većina. Kada sva ova sranja prođu i kada narod malo progleda i počne da razmišlja na način kako je to i dragi Bog odredio tada će se ČEDA u srpskom narodu slaviti, ukivače ga u zvijede samo je pitanje hoće li Srbiji tada već biti kasno. Čedo ne znam je si li pametniji, zdraviji, ljepši, mudriji, svaka čast, dug život od jedne bosanke.
Ja volim Cedu !!
Cedo je isto sto i Bosnjaci .i po krvi i po svemu ostalom.On jeste Bosnjak,poturica,prodo veru za..... a nije Srbin
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
E moj prepametni Čedo, dok je takvih ljudi u Srbiji prema toj zemlji ću i imati poštovanja, samo je šteta što vas je sve manje i manje, jedan im nacionalista umre 20 novih se rodi. Šta bi od one dobre Srbije (ukoliko nisam bila u zabludi sve protekle godine)
Cedo je slijedeci na listi , jer govori istinu kao i rijetki mu sunarodnici i stidi se zlocina pocinjenih u ime boga kojem se mole i u ime svrpstva
gospodin covjek.....bio i ostao.....
.....ham počine zločin u dijelu koji nije ratovao, pa tako valjda nije imao ni paravojne jedinice, hem kriju tijela toliko vremena.valjda misle da će porodice zaboravit a oni nastaviti lagati o demokratiji i neumješanosti srijanskih paravojnih formaciaj i JA u balkanskim ratovoma 90 tih godina.Čedomir Jovanović im je trn u oku, ne bi me začudilo da ga kakav islamski terorista smakne u sred beograda:)
Ovaj lik će zbog svoje priče, koja je totalno na mjestu, završiti dva metra ispod zemlje.
Nisu to ucinili svrbi, to je laz to su ucinili Marsovci, kao i sve ostale zlocine i ubistva sirom exYuge, silovoanja, klanja, UBIJANJE DJECE i ostale zlocine
"njegov narod slusa njegovu muziku"? Kad je Cheda otisho u muzicke vode?!