Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Snajka vrati se u Bec na sipku zaboravila si da si ti nasa snajka,sandzacka nevjesta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nije zatražila naše državljanstvo? Mi ionako svakoj fukari dajemo, a posebno su nam dragi ekstremisti, krimoši i ubojice -a ona je sve to pomalo. Za godinu-dvije, pošto je sposobna i posebno obdarena za \"odnose sa javnošću\", mogli bismo joj dati i neko ambasadorsko mjesto, sigurno bi nas bolje predstavljala nego Alkalaj ili ona Sidranova. A već ima sasvim dovoljno sljedbenika u BiH da bi i Zlaju i Dodu potukla do nogu na izborima. Cecu za Caricu BH umjesto Katarine! Ja ionako selim iz ove turbofolk države, pa se vi snalazite sa njoj sličnima
obicni mali izlizani KURVIS za koga ja ne bi isprljao ni balegiju a kamo li sto od ponosa. ta DROLJA voza avione i helikoptere koje joj zasigurno nije kupio CALE a niti ona na svojoj KRPETINI zaradila niti je bilo toliko fudbalskih zvijezda u SINDJELICU ili ono bese OBILICU da bi zaradila nego je to SVRBSKI HAJDUCINA \"KARKAN\" po Bosni i Kosova NAHARACIO. Ovo je prava definicija svih novokomponiranih BOGATUNA po SVRBIJI i RVATSKOJ.
aprilili:-). A jeste papci, pali na prvoaprilsku šalu
eh,ajmo sad svi povucite uvrede..xDD
U BLICU SU OBJAVILI DA JE TO PRVOAPRILSKA SALA...MA KO CE GA ZNATI
@ BIH Ne se*i. 60% Srba je poreklom iz Crne Gore.
Što bi rekao Milić Vukašinović u jednoj od svojih pjesama:\'\' Što smo se gledali, gledali!\'\' (Gleda,a ne da). Ipak, 15 godina je dovoljno dug period za provest u zatvoru.....
ponosna Srpkinja kao i njen pokojni muž... barem je tako uvijek govorila... a narod nasjeo
to inace rade kriminalci..
Znate li vi na SA-x da se Jadranka Kosor udaje???
Ovaj sa-x, samo o Ceci piše! Nikakvih krucijalnih vijesti nema iz regiona! Ceca ovo, Ceca ono... Koga zabole za nju i izgleda samo sa-x.
NE ZELE VISE SRBI DA BUDU NEBESKI NAROD... POLAKO SKONTAVAJU SVOJE GENE.. HAJMO 60 % \'\'SRBA\'\' SU CISTOKRVNI BOSANC, NE GLUMITE NESTO STO NISTE !!!
metnem ti ga u pizdu garavu
Ceco... baci sisu da se igramo ;)
Iskreno govoreći Ceco ja sam mislio da si ti žena modernih shvatanja, da si iznad ovih malograđanskih gluposti kao što je bijeg od zakona. Mislio sam da ćemo da se razumemo na pravi način, da idemo po svetu, da raspisujemo refendume, da osnujemo stranku. Ali ne, ti si spremna da budeš samo državljanin jedne malene Crne Gore. Duboko si me razočarala. Duboko. Ali ako si spremna za jedan pravi umetnički život u dvoje, dođi sve ti opraštam.