Komentari (63)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
kosovo je ipak nezrelo drustvo gdje nema posla ni napretka, i gdje nije tesko vrbovati usijane glave za dizanje ustanka, hajduciju, pravljenja drzava, ideologije itd. vecina onih tipova je u svojim 30tim a kladim se da svi zajedno nemaju 5 godina radnog staza. za albance iz albanije, kosovari su divlja braca sa sjevera, koji jos zive u plemenskim zajednicama i gdje vazi zavjet sutanja. kosovari bi vise trebali da gledaju od cega da zive a veliku albaniju da ostave za dron
Tragedija Balkana pocela je stvaranjem nacionalnih drzava. Proces jos nije zavrsen. Niko od nas nije terorista i mu se ne pitamo nista o procesu koji je u toku.
Kako odvratna politika. Za popularnost rasporedjuje vojsku na granici i bulazni o humanitarnoj krizi, te usput podize tenzije. Nijedan poginuli bugarin? pa KONJU i u makedoniji su stradali samo napadaci i policajci.
Kuha se s kraja na kraj bivse juge... slovenija, a sad Makedonija.... iJopet ce najebati BiH. :-(
Kuha se......a sta ce se skuhati vidjecemo