Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jadni ljudi. otisli na godisnji i ovako zavrsili. uzas
Kad vec uradite copy/paste dajte nam i link portala.
Dragi bože, zašto dijete pobogu.... :(((((
@A AHAHAHA ti si imbecil i jos budaletina RH ima najnovije autoceste to im je bio jedan od uvjeta za ulazak u EU za razliku od BIH koja svoje nije ni pocela graditi a kako stoje stvari niti nece.
\'\'jer HR ima najbolje ceste u EUROPI ako ne najbolje onda 2 po redu jer je i Njemačka super.\'\' Koja imbecilna izjava, nevjerovatno.
@Trabst, Opet statistika.... Pogledaj u kojem razdoblju se najucestalije desavaju te nesrece i ko ih u najvise uvijeta uzrokuje (kao i u ovom slucaju) Hrvatska je turisticka zemlja, i tokom sezone su gotovo svi putevi na moru i prema moru prezatrpani. Uz to i cinjenica da dobar dio turista po svaku cijenu \"zeli upsarati\" svaki sat i dan svog odmora na moru. Jedini nacin da se tome stane koliko toliko na kraj, je uvodjenje drasticnih mjera kaznjavanja i to iskljucivo visegodisnjim zatvorima. Brza voznja i uz to iscrpljenost ugrozava zivote mnogih ljudi. I te prekrsaje treba staviti u ravan ubistva ili dovodjnje u zivotnu opasnost drugih osoba. Oduzimanje vozackih, stroge zatvorske kazne, kao i kaznjavnje prevoznih poduzeca (kada su u pitanju autobusi i kamioni) je jedino sto moze umanjiti ovu stravicnu statistiku...
samo molim vas pojedince da ne okrivljujete Hrvatsku jer HR ima najbolje ceste u EUROPI ako ne najbolje onda 2 po redu jer je i Njemačka super... što se tiče nesreće,obitelji želim sućut jer ovako nitko ne zaslužuje poginit
bog ti jadan??mora da je vozača strefila kap u zadnje vrijeme se češće događa...jadni ljudi
Na Hrvatskim cestama imas godisnje u prosjeku 44.000 do 50.000 prometnih nesreca, a fatalno nastradalih izmedju 400 i 700 osoba. To je stravicno gledajuci nato da u Hrvatskoj zivi 4,5 miliona ljudi, a u Njemackoj manje 3.648 je poginulu (2010) a drzava broji cca. 95 miliona, te jos u Njemackoj na dosta streka i nema ogranicenja a po obicnim medjugradskim putevima su brzine do 90km/h na nekim i do 100km/h. Po toj nekoj kalululaciji onda bi u HR ginlo oko 11.000 ljudi, da su isti uslovi kao u Njemackoj te da ima drzavljana kao Njemacka. Ali ipak mislim, da bi samo bili dovoljni standardi organicenja kao u Njemackoj da podignu brojke u negativnu smjer za 75%. Hrvatska bi trebala biti ugled pa da uvede zabranu voznje autobusima u satima od 23:00 do 06:00.
Strašno...
Više informacija na: www.jutarnji.hr
Sta je OCEVID?
nece jer ono su vlasi
nece me iznenditi ako se pocnu komentari tipa \"nek su ko im j mat.\" kao i na clanku do ovog.
\"vozi se obilazno...\" e moji kix-ovci :)))))))))