Hrvatski župnik
0

"Bravo Beograđani, tako se postupa s tim bolesnicima i psihopatama"

Sarajevo-x.com
Foto: Reuters
Foto: Reuters
Kontroverzni kastavski župnik Franjo Jurčević poznat je po svom blogu na kojem je prokomentirao događaje oko "Parade ponosa" u Beogradu i masovne demonstracije koje su pratile okupljanje gay populacije u glavnom srbijanskom gradu.

Hrvatski mediji pišu da rječnik koji je župnik koristio nije u skladu sa funkcijom koju obavlja. Bez dlake na jeziku, župnik Jurčević homoseksualce je nazvao "moralnim nakazama i psihopatama".

'Mnogi su Beograđani pokazali što misle o tim psihopatama, jedino mi je žao što je toliko policajaca nastradalo: po mome policija se trebala povući i dozvoliti normalnima da sa tim bolesnicima malo prodiskutiraju", napisao je kastavski župnik na svom blogu.

On je naglasio da bi materijalnu štetu prouzrokovanu neredima trebali snositi "oni koji takvim psihopatama daju dozvole da to urade na javnim mjestima"

"Bravo za normalne Beograđane! Tako bi trebali postupiti i normalni Zagrepčani kada ovi bolesnici okupiraju javne puteve i javne površine. To je moje mišljenje", napisao je velikim slovima ovaj posljednji komentar župnik Franjo Jurčević.