Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
PA SVAK ZNA A KO PRVO BRAEMETZ da je srpske monstrume, mladica, hadzica i karadzica LICNO cuvao boris tadic sa ivicom dacicem...!!!!!! Hipokrizija haskog cirkusa pravde...........!
http://www.youtube.com/watch ?v=Psdg3OAw_a8&feature=p layer_detailpage pogledaj ovaj video... danas su bili najaktivniji u ovoj godini iznad sa...
svi koji zive u sa neka izadju napolje i pogledaju nebo. pravac lukavica brdo zuc i iznad poljina... hitno...
Malo pretjerali sad je Srbija kriva sto je Mladic disao zrak u srbiji, sto je jeo srpske proizvode, sto je ovo sto je ono, MA mislim da nema smisla Neznaju sta vise pa sad to izmisljaju,
Jel onaj dodik izgleda kao krmak zasto sto jede krmke?!? Ljudi pa covjek je olicenje krmka i fizicki i po karakteru! ima li neki cetalj da odgovori zasto su srbi marva koju predvodi jedan krmak?!?
Onaj krmak dodik pomaze ratne zlocince finansiranje od sredstava iz budzeta a srbi svakim danom sve siromasniji. Najgluplja marva ovog svijeta, nema je gluplje od srba!
Slazem se, dodik je jedan od uzrocnika mrznje i ekonomskog pada na ovim prostorima. Glasnogovorink je ratnih zlocinaca, otovoreno podrzava sve one koji su pocinili Genocid na ovim prostorima i vrijeme je da se medjunarodna zajednica pozabavi s njim!
A sto je nekome krivo ;) ... e nemoj to javno da pokazujes mozes da nastradas :)
Dodik je cetaljsko kopile i zagovarac mrznje i nasilja! Pored toga skrivao je Mladica i Hadzica i podrzava Genocid nad narodima!
A ti bas sve verujes zapadnjacima?? verujes al\' kad\' tebi odgovara...slepac bolesni.
Ma srbi su genocidno-fasisticka marva, sta vise reci!
Kakve to veze majmune ime sa GENOCIDOM i GENOCIDNIM srpskim narodom za koji se terete u cijelom svijetu od strane svijetske zajednice! To i jeste problem vas cetalja, zivite jos uvijek u srednjem vijeku a ignorisete cinjenice i desavanja u sadasnjosti. Majmune 21 vijek je, probudi se genocidni cetaljko!!!
@Bosanac A sa vama najbolje ne pricati, IGNORE!
Zbog turskih pogroma nad srpskim pukom, na Sretenje Gospodnje (hrv. Svijećnica) 15. veljače 1804. godine, u Orašcu je podignut Prvi srpski ustanak pod vodstvom Karađorđa (\"Crnog Đorđa\") Petrovića. Ustanak je ugušen 1813. 23. travnja 1815. podignut је Drugi srpski ustanak na čelu s knezom Milošem Obrenovićem. Rezultati ovog ustanka vidljivi su 1830. kada Porta (Turska vlada) proglašava Srbiju vazalnom (polusamostalnom) kneževinom. Prvi ustav Srbija je dobila 1835. Godine 1867. donijet je Ferman o povlačenju turskih garnizona iz srpskih gradova. Sreca vasa pa su vam Turci dali komad zemlje...ali ne da se kurcite nego da budete ponizni !
serbs = GENOCIDE !!!