Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je i jednoj i drugoj drzavi u interesu da saradjuju, ionako su nekad bile jedno. Polako strasti ce sesmiriti rane ce zarasti, smao nemojte vi dzarati tamo gde netreba.
Ne znam zasto se vi mestae izmedju Srbije i Bosne. Koliko znam polako se priblizavamo, jedni drugima, i treba sad vasim teranjima da ih rastavite opet? Pustite te drzvae nekase same pomire, i sve ce biti u redu.
Vucic je covek jako vrijedan, i ne vidim zasto ne bih saradjivao sa nekim ako to znaci njegovoj drzavi.
Srbija je krenula vec na bolje, sa novom vlascu, nadam se da ce jos boljesaradjivati i uci u Eu.
Koliko vidim Srbija je pohvaljena, cim kaze da imaju odlicnu saradnju. Cestitam Srbiji na tome.
Problema nema dok Bramerc ne otvori svoju torbu!
Pustite da se sami dogovore ! Vi samo kvarite ,eventualne dogovore !
Upravo je EU ta koja nedozvoljava da rane zarastu ! Taman se stvori uvjet za zarastanje ,a oni je raskrvare !
Hoce li ivica dacic, srspki ratni zlocinac i u.bica Zorana Djindjica i Petra Stambolica TAKODJE DATI SVE INFORMACIJE KAKO JE 10 GODINA BIO GLAVNI CUVAR SA BORISOM TADDICEM SRPSKIH MONSTRUMA RATKA MLADICA, RADOVANA KARADZICA I GORANA HADZICA ?!!! Mada to Bremerz JAKO DOBRO ZNA KO I HASKI TRIBUNAL !