Komentari (88)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosanaca ima više u Hrvatskoj nego hrvata u Bosni , bosanci se bore za jedan glas u Hrvatskoj dok ova vamo manjina što ih je nepunih 7% htjeli bi 50/50 u ravnooravnosti ko je ovdje lud.
pa druga nacija u cro
Bošnjaka ima 25k u HR kakve neistine govorite samo da si zadovoljite haha
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Italijani, Madjari i Albanci koji su zajedno malobrojniji od Bosnjaka u HR, imaju zagarantovane zastupnike, a Bosnjaci nemaju! Eto kako Hrvati tretiraju manjinu!
Ni status manjine nemamo jer da imamo bio bi bosanski jezik na HRT, a u Bosni hoće sve.
Nije tacno nego se Bosnjacki hajvani podijelili pa na proslim izborima nijedna struja nije imala cenzus zato nas je predstavljala Albanka i svaka im cast na jedinstvu.
Zao mi je sto ima toliko negativnih komentara na račun Hrvatske i Hrvata općenito. Pozivam uredništvo klixa da napravi intervju sa glavnim zagrebačkim Imamom da kaže kako je Bošnjacima u RH . Poznajem mnoge Bošnjake i mislim da se velika većina osjeća u RH kao u svojoj domovini. Da ne spominjem koliko Bosnjaka ima vikendice i razne nekretnine u RH. Bilo je jako loših stvari u prošlosti , ali prvi smo susjedi i moramo paziti jedni na druge .
Nece se cuti i jepotreban je. Hr je nacionalna drzava, ovog treba preglasati cisto da neki vide kako to izgleda
Bošnjaci očekuju zastupnika u hrvatskom Saboru,taj bi trebao biti Željko Komšić!
Ovo je Dino Konakovic narucio text, njemu trebaju ovakve bedastoce
Imate googl Muslimana ima 63009 od toga 10000 se izjasnjava kao Hrvat znaci radi se o procentu minimalnom toliko je Hrvata bilo u Zenici koji su protjerani
Koje ste vi ublehe, na koga to tacno mislite kad opisujete nečija isčekivanja, I Akkorde to komunicira sa nekim narodom, u ovom primjeru sa Bošnjacima?? Evo ja nista ne ocekujem, nit me je ko pitao za nesto
Ja ono što najmanje očekujem je 1 entitet u R.Hrvatskoj i sva prava koja imaju bh hrvati u BiH između ostalog i izborni zakon !!! Sve drugo je MAJORIZACIJA i nametanje volje Bošnjačkom narodu u Hrvatskoj !!!
Dok Covic I Hdz traze legtimilnost bosnjaci nemaju ni jednog zastupnika u saboru,njih prestavlja albanka Lekaj koja je potrcko hdz,sramota u nasoj avliji zele sve a kod sebe nedju nista,sremota
Jedino u hrvata ima prezime Bošnjak,čak i naselje u Hrvatskoj nosi ime Bošnjaci.
Tako je, trebaju Bosanci i Bošnjaci biti konstitutivni u Hrvatskoj a bogami u Srbiji Republiku Bosansku zasnovati, ako ništa Savez Bosanskih(Bošnjačkih) opština!
Nije li on pulen sda BiH kojeg su izbacili iz hrvatske verzije stranke kad se lažno predstavljao. Širi mržnju u svakom intervjuu a zavadio je i Bošnjake međusobno, zato su Albanci uzeli mjesto. Očito je centrali u BiH cilj da ga gurnu u sabor da tamo provocira i širi mržnju po uzoru na komšića.
Pametnije bi bilo da se borite za evropski parlament
Sramno i žalosno , trebalo bi biti više od 3 zastupnika . preko 3 hiljade ih je poginulo za Hrvatsku . Istinske patrijote za Hrvatsku .
legitimni manjinac
I ovaj bakirov hodza vrijeme ti je da letis, i ti i ta pogana faca