Komentari (17)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Inace, Mladicevim iskazima bas treba vjerovati.
svrbe na vrbe...505 buzimska,samo ih kolji.
Ja sam samo jedna obicna POTURICA, izvinite kad mi ovako dodje pa ostavim pokoji ruzan komentar, jednostavno ne kontrolisem sebe kad skontam ko sam i od koga sam postao. Covjek kazu najvise mrzi ono od cega hoce da pobjegne pa zato jebi ga...
lejla??...sta je to?? lej rumunska valuta!??? leleces nesto?? koje to ime? bosiljak,ili ti basilicum,kraljica medju travama!
kakve li veze ima to oruzje SA ZIVOTOM????????? maltretiraju zenu. pateticno. mada licno mislim da joj fali koja daska kad je udata za ovog imbecila. ali bas je glupav citav slucaj.
ja sam derpe
Čuj, Mladić koji je kazao da je oružje nađeno u kući njegovo i da niko nije znao za to. Ja kakva je to domaćica koja godinama nije otvorila ormar da bar provjetri zimsku garderobu, da je ne pojedu moljci? PITAM SE... A normalno sudske troškove G-đe Bosiljke i odbrane Mladića će snositi država, odnosno budžet Srbije, odnosno građani Srbije.
obicna servijanks krvolocna mama i zena krvoloka...!!! a servija ko servija...puna krvoloka i siledzija...!!! SIKTER...!!!
UB*IJ SRBINA !!!
Ruznog li imena...Bosiljka...
Zločinačka smrdljiva d.r.o.l.j.a.
NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Sarajevo-x.com. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Sarajevo-x.com zadržava pravo da obriše komentar bez najave i objašnjenja. Zbog velikog broja komentara Sarajevo-x.com nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.
mladicevim iskazima treba vjerovati, bas koliko i ostalim srbima
nije losa, za pare bih je mog\'o cijelu noc i onda se jos falit da si roko mladicevu zenu,haha
Safet Susic - Pape, selektor BiH
biće njoj suđeno ako Bog da na onom svijetu