Komentari (76)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tadic okuplja cetnicki front :)a ne demokratski
Al se brines ti mozda da postoji neka tajna organizacija Srbije koja koristi moc svojih sledbenika diaspore da Bosnu pripoji Srbiji? Al se bojis te mogucnosti, pa tako pises, al te to brine pa stalno nesto o Srbima pises??? :)) Odmah da ti kazem, u Ametici nisu uticajni, al u Nemackoj I Svajcarskoj postaju... :) hahaha :D
Hej, čovječe, pa da ti se dijapazon komentara i razmišljanja kreće dalje od 'Svi su Srbi četnici', 'Svi su Srbi genocidaši', 'Srbočetnici' itd. TAdić, Čanak i Jovanović bi ti bili najdraži političari iz Srbije, čak draži od polu-muftije polu-političara Zukorlića, vjeruj mi. Iako sve političare u Srbiji(i u BiH, ne brini) smatram za šljam, ova trojica se posebno ističu. Čitaj malo, da znaš koga da napadaš. Mada, lakše nas je sve u isti koš strpati, tako ne moraš da koristiš tu jednu i po moždanu ćeliju da bi nas razlikovao. :)
PRIKAŽI ODGOVORE (12)
...........boris tadić je kriv što je danas u srbiji na vlasti četnički vojvoda i šešeljev pionir....
https://www.facebook.com/ZaustavimoParaduPederauSarajevu1.Maj2014?ref=profile
Preduzimaj nesto novo preko Jovanovica,i Vojvodjanskog otpora,ova starurdija itak itak se biti pohapsena,sto pobise druge,sto pobise svoje nema tuj ciste duse
zar nije Komsic osnovo DF :))))
kopira zeljka?
jesam li jedina kojoj je tadic incredible hot :D
Vučić i Nikolić bar kažu šta misle i o njima se (manje-više) sve zna… Ovakvi poput ovog licemjera su mi najgori, jedno kažu a drugačije misle….. Fuuuj!!!!
muškarci neka lajkaju, žemske nek dislajkaju.... na ovaj način ćemo utvrditi omjer M/F na klixu.
ko ,o čemu? političari o novim strankama
na front, na front.. svi na front.. za svoj narod.... u bitku ... ne znam tekst dalje
budi se istok i zapad, budi se sjever i jug, koraci tutnje u napad, živio narodni front
budi se istok i zapad, budi se sjever i jug, koraci tutnje u napad, naprijed uz druga je drug...
Tesko onda nama u Bosni ako ovaj nesto okuplja. Od onakvog oca-nacionaliste ne moze ispasti nikakav demokrata.
nestalo para ha tadicu ?
Boris Tadić je vuk u ovčijoj koži. On je demokrata koliko i Staljin, Hitler, Milošević, Koštunica... Njegov otac Ljubomir Tadić bio je žestoki nacionalista, član ozloglašene SANU, koja je na čelu sa Dobricom Ćosićem osmislila, planirala, podržala i bila medijski pokrovitelj i politički mentor propalog projekta pod imenom "Velika Srbija" (http://www.glasistre.hr/vijesti/svijet/umro-ljubomir-tadic-clan-sanu-i-otac-borisa-tadica-435711). Dalje znamo šta je bilo, kako se pokušao ostvariti taj projekat, a znaju to i u Hrvatskoj i na Kosovu.
...imal srbina da nije vuk u janjećoj?...miro lazović?
B. Tadić je demokrata u pravom smislu, i to onaj pro-zapadni. Za vrijeme vladavine DS sveo je Srbiju još na niže grane po pitanju suvereniteta, a naročito teritorijalnog integriteta. Tadić junior i Tadić senior imaju vrlo malo dodirnih tačaka što se tiče političke orijentacije.
PRIKAŽI ODGOVORE (18)
hm gdje li sam ovo vec cuo :)