Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa na zapreznim kolima, cuj kako
a kako ces u u EU ako to ne uradis?
A vidi ti ovog dvolicnog siptara. On bi da ukrade 15 % Srpske zemlje uz pomoc nato agresora jer su sami prevelike kuk.avice za nesto tako... a u istu ruku pr.di kako Srbi nemogu ni pedalj zemlje iz takodje Srpske zemlje bosne. I siptaru nista vi niste pustili autoput vec EU i Amerika! I ZAPAMTI DOLAZI VREME OBRACUNA NECETE SE UVEK MOCI KRITI IZA OKUPATORA I TUĐIM KUR...PO KOPRIVAMA MLATIT! IMA DA VAS NEMA!!!
Niko ne sme da vas bije bre srbi! E sta je ovo sad, kad je ortak Sloba bio ovde, dva milijuna srba ga docekali, a mene cekaju dvesta staraca i baba...gde su svi bre?
@@op op Jako si zaostao prijatelju, ja sam porijeklom Kosovar - da ne bude zabune, Kosovar a ne Albanac. Svaka dva mjeseca sam na Kosovu, ta drzava banana kako je ti nazivas je svakim danom sve ljepsa i ljepsa, ne bi vjerovao koliko se promijenila od 1999. Srbi koji dolaze tamo a porijeklom su sa Kosova ne mogu da vjeruju. Jedino sto znas je propaganda tvoje rtrs, od nosa dalje ne vidis. Kosovo je za 7 mjeseci pustilo u promet 38 km autoputa, federacija za nekoliko godina 37, jest sporo, ali vi ste za to vrijeme napravili smo 6 km, koji kostaju 115 miliona, ako si pismen razumjeces o cemu pisem. Mozes govoriti ako Vam smetamo, da se razidjemo, moze naravno, i ja cu doci da se pozdravim, odakle god da si, i mozes u srbiju, ali ni pedalj BIH neces ponieti sa sobom. Vidi se ta vasa nemoc, sada ste poceli, pa ako ne mozemo zajedno napredovati, hajde da se razidjemo, ali od toga nista. Ajde u zdravlje i posto sam civilizova covjek ipak cu ti reci a i tvojim sugradjanima, Sretan Bozic...
@ pretorijan opet od tebe gluposti,daj nesto pametnije imas ti potencijal trenutno samo za tro--faznu struju.
Šareno varalo
Ocete da znate kako je nasto ba.lija? Pa Srbin prodo veru za veceru i posto poturica. A ocete da znate kako je nasto bosnjak? Pa poturica ubedio samog sebe da postoji vec iljadu godina i okrenu pricu u svojoj naopackoj glavi da su se takozvani bosnjaci poSrbili a ne kontra! Pa svasta p... rodi samo para nece! Jedan od novijih viceva među albancima na kosovu glasi ovako: Jednog jutra u nekom zabacenom selu izmedju đakovice i prizrena hođu budi žena: „Zamisli , konačno je stigla struja,imamo i grejanje, a napolju kamion odnosi smece!\" hođa odma ustaje i kaže zeni: „Do đavola, brzo mi donesi pusku, Srbija se vratila\"
heheehe mi zbijamo redove uskoro svi u beogradu hehehe
hehehehehe bice Kosmet srce Srbije a Karlobag granica hehehehehe
đe je bosanceros hahahhaha
Srbi su vampiri krvoloci, TO SVAK ZNA, nemaju nista sa hriscanstvom, srbi su paganska sotonska KOP*ILAD, sil*edzije i ub*ice !!
Zašto chets izbjegavaju ovu temu? realista daj jednu pesmu da guslamo
TREBA POD HITNO VRATITI AUTOHTONO ILIRSKO-ALBANSKO CASNO IME KOSOVA A TO JE D A R D A N I J A...!!!
SERBIJA MANJA NEG NOKIJA...!!! SE-REM VAM SE NA SVE SERBSKO, PRIMITIVCI, MONSTRUMI-VAMPIRI I BARBARI...!!! SERBIJA===KILLER...!!!
I to mi objasni pošto ti ideš na Kosovo i Metohiju, kao što reče, kako to da oni već grade silne autoputeve i infrastrukturu, a vi tabanate u mestu, nesposobni, korumpirani, šta je problem ? Srbi ? :D
uh nećemo onda da kočimo razvoj pederacije, deder da se razidjemo, pa se razvijajte do mile vam volje ! Gradite autoputeve uzduž i popreko, pošto sad ne možete Srbi vas sprečavaju... Moreee ne seriii....Samo dobar izgovor za nerad imaš.