Komentari (66)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A efendija, ada no?
Ništa se ne brinite, ovo je tek 20% listića. Dok pregledaju još onih 80% ja ću izbiti na prvo mjesto.
Pobijedit ce pravoslavni terorista kao i uvijek sto pobjedjuju tamo ma ko god to bio
komentar na članak: http://www.youtube.com/watch?v=Ji2xT6FHdfo
ovaj tadic je gori od Milosevica sve radi protiv BOSNE
nisam baš stručan al\' muftija dobi 1,1% na razini srbije!!!! mlogo je to bre,mlogo!!!
Nije vazno ko ca da pobijedi u Srbiji. Vazno je da se nastavi politika lagano bioloskog istrebljenja genocidasa. Hvala Tadicu sto je pod njim od 2002 do 2011 manje njih za 377.355. Nadam se da bi neka radikalna opcija odvela njih vecu izolaciju, radikalizam i bijedu. To bi omogucilo i vece propadanje Srba koji su svakako zbog pravoslavnog radikalizma propali. Najdamo se da ce bijela kuga u narednim godinama uzimati i vise od 40.000 stanovika svake godine kao sto to sada cini. Bolje i tako mirno i postepeno u miru nego neki novi rat.Bar ovako Boga ne mogu okriviti za Njegovu kaznu za ono sto su genocidasi uradili u Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Kosovu. Lagano se praznite a htjeli ste pobiti sve nesrpske narode u Jugoslaviji pa da vasa samo Jugoslavija bude. A sada pokazni isputnit ce se prorocanstva: Svi Srbi pod jednu krusku.
J.E.B.EM S.R.B.I.M.A TJ C.E.T.A.M.A NAJMILIJE STO SU PO.K.LA.LE BA.L.I.JE
albanac kosovo je vase dok vam ne odu amerikanci,a posle pravac aljbanija
nemogu da verujem da vam je ovo udarna vest.pa vi ko za vreme sfrj gledate u beograd
I nama treba jedna Bosanska Napredna Stranka, bez ljevicara i desnicara. Ja mislim da ce Nikolic biti 10x uspjesniji politicar od Tadica. Vidi se iz daleka da je pametan covjek koji ce voditi pametnu politiku za bolju buducnost cijelog Balkana.
Srbi i albanci trebaju zajedno u koaliciju i zajedno im ye*bati mat\'er zlocincku......u jedan top i pravac Albanija ili Karpati......hehehe, pi*ka vam mat*erina kolj*acka!!!!!!!!!!
BOLI ME BRATE RACKU ZA NJIH, STA MENI IMA FINO U BOSNI I HERCEGOVINI ? :)
Daj ba j@svi no sikiriki oni su rahat od političke muidrosti ko i njihov ljubimac Komšić
SVAKA BI MU NANA PI+KE DALA AL PLAHO
svi vi koje vas boli neka stvar za ovo niste normalni, vaznije je ovo koga ce oni izabrati nego koga cemo mi izabrati jer nama spasa sa ovim nasim politicarima nema
savršeno me boli neka stvar za ovo. :)