Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kad čitaš Dežulovićeve tekstove tračno skontaš koja je razlika između pravih kolumnista i običnih piskarala... Boris je opet objasnio!
svaka čast, odličan komentar iz Hrvatske, konačno zdravo razmišljanje!
Da sam ja na Borisovom mjestu, zbog ovih vulgarnih komentara bi mi bilo žao što sam objavio tekst. Nismo mi ništa bolji od njih, barem ne pokazujemo da jesmo...
Svi idu u Evropu,ja ne mogu u RH,ma dat ce mi papire kad prestanem govorit ba
djerba tunis majka, pogledajte slike, kakva ba hrvatska http://www.expedia.nl/Djerba-Hotels-Sentido-Djerba-Beach.h2802495.Hotelinfo?icmcid=TRIPA.ExpediaHotelImagesNL.10793.B&icmdtl=8G1108026-1RYWoX7aC7BjUrlpmzGQAA4.2802495.HtRwewA.B.T.621893.ch.591.297941.fr..&hashTag=picturesAndTours&eapid=281-11&rm1=a2
ma tu je sve jasno i cisto, ova nasa raja sto sebi ne moze priustiti ljepse cistije i dosta kvalitetnije destinacije kao sto su spanija, turska, grcka tunis, maroko, sicilija itd nek ide i dalje dole i nek ne trosi ni kune, ko im jb ma.ter skutorsku.....al me cude ovi koji imaju para i idu jos uvijek dole, ja zivim vani vec 15 godina i bio sam jednom u 15 godina i to u istri, ali stvarno dosta je bolje u spaniji ili maroku, tunisu ili jugu italije, a vjerovatno i u turskoj ili grckoj....nisu vrijedni da se trosimo na njima, uvijek su bili pokvareni
Hahahaha prejak tekst!
dobro pamtim dobra, prosla vremena kada je Hrvatsaka bila BISER. Zivio sam 10 god. u SR Hrvatskoj i ponio sobom iskustvo iz vremena 70 i 80-tih godina. Svim citateljima ovog napisa porucujem ne uzbudjujete se plaho jer u tadasnjoj SR Hrvatskoj su prezirali Cehe, Slovake, Madjare i ine istocno Europske drzavljane koristeci skoro iste slogane. Meni to nije smetalo. Danas su svi ti a prije 30-tak god. prezirani (od strane HRVATINA) HADZIJE u slobodnoj Hrvatskoj. Gdje je INA, gdje je TELEKOM, gdje su hoteli po Opatiji i tko ih iznajmljuje i pod cijim imenom se iznajmljuju, su pitanja na koja ti frustrirani novinarcici treba da traze odgovore a ne se bave pitanjem tko vrsi nuzdu. Uvjeren sam da ce najkasnije 2015. god sami HRVATI pitati da li oni smiju zagaziti u nekad HRVATSKO More. Ovaj cova u analyzi upozorava da ce se kupati koji plate. Moj ist ovaj text sam pisao 28. 07. 11 Jos TI mamlazi ne znaju sto je tvrdi KAPITALIZAM i kako ce im Grcki scenario biti predocen.
napominjem da meni nikad nije bilo loše ni na makarskoj rivijeri, jer ja nisam škrtac, ja sam bosanac, ali ove godine je pala da se ide u crnu goru
svake sam godine išao u hrvatsku na more, ali sam ove godine odlučio da sa ženom i mldb djetetom odem negdje u crnu goru. s obzirom da nisam tamo nikada bio molim toplo da mi preporučite neko mjesto u cg gdje je pješčana plaža, po mogućnosti da ima i hladovine, da ima dobra klopa, nije mi potreban nešto vele noćni život, strogo lagani izlazak sa ženom i djetetom na večeru u neki ne baš pretjerano skup restoran.
mi iz BiH im u konacnici ostavimo mnogo vise para kupovinom njihovih proizvoda, od njihovih najelitnijih gostiju, ali to ne spominju i to nije bitno.
Sav sam se najezio. Hvala dragom Bogu da ipak ima i normalnih ljudi
ovdje u bih mi mozemo zavrsiti posao, tako sto necemo kupovati hrvatsko, sto manje ronhila, jane, dukata, vindija,...., pa ce nas moliti da dodjemo na jedan dan.
Netreba niko da ide na more u Hrvatsku, nekim se Jadranka piša sa Pahorom i Papom
Poenta je da najbeskorisniji posjetitelji (iz perspektive zarade Hrvatske) hrvatskog mora su sami Hrvati. Za drugo mjesto je vec jaca konkurencija, ne bih se zakleo da su Bosanci drugi, a posebno kad se uzme u obzir broj turista iz Bosne. Dodju neki mangupi i budu fakticki za dzaba, ali isto tako svi ostali plate manje ili vise. Uostalom ljudi imaju i kuce u Hrvatskoj.
hahaha e cuj ovo \"mujo raus\" eto kako vas ponizavaju kad odete kokuzi na more.. ja sam zadnji put bio u hrvatskoj na moru 1990 dok je jos bila Yuga,hebo vas rvatska..
cujte, vi misljenje koje postoji o vama u HR necete tako lako promjeniti,... i to je cinjenica. pa sada ako ne namjeravate dolaziti na hrvatsko more, \"jer vam tako ogovara\" i pronalazite opravdane razloge tome, nama u HR nece puno smetati... tako da cemo se lako dogovoriti, kada je u pitanju ova vec odavno poznata tema vezana za nase more.