Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MOZDA SE ZENSKA PREPALA KAD JE VIDELA PITONA ?????
ZNACi SKOCILA SA NAJVISE ZGRADE U NIKSIC
Jaro u pravu si! Sve su zene kurave.
ZNACO SKOCILA SA NAJVISE ZGRADE U NIKSIC
Svaka ga vo;i primit a narocito na silu. To je uzbudjujuce za njih ba.
Ma sve \"Kamenjarke\" vole da se karaju. Bila Crnogorka,Bosnjanka,Hrvatica,Hercegovka,Albanka. Eto mene,dolazim za koju nedelju,da vidite pravu \"masku\"!
pa koji ce mu k u stanu u 12 navecer a i trebala mu ga je odgristi... to bi joj bilo bezbolnije...
@dino, imaš li mamu?
@dino, cura ce mozda ostati dozivotni pacijent zbog povrijedjenih prsljenova. Dabogda i ti pozelio metak al skocio prije...(posto si ti iskusan)
dino sypcino,sta mislis da ti tako neko mami ili seki spali metak,retardu?!
sto nije polećela ka sokolica :)))))))))))))))))))
Dino možda si i ti poželio metak, ajde primi malo u guzu :)) GADE!
ne seri dino, ne znas okolnosti
a potom je napastvovao. M.Ž. je iskoristila trenutak kada je D.V. otišao u kupatilo i skočila sa balkona... pa sto nije skocila prije \"silovanja\" hahahaahhha lafo silovana,ma poželila metak ona....