Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Cestitam otkrivanje tople vode Srbijancima, mozda se sad njom malo i operu.
Neverovatno. Frapantno. Prosto nemoguće.
MI SRBI KONSTANTNI GUBITNICI POSLJEDNJIH 500 GODINA? AJ MI TI PONOSNI BOSNJAK NABROJ SAD VELIKE BOSNJACKE USPJEHE I POBJEDE KAD STE TAKO JAKI? :) SLUSAM...
@Jezik Druga je stvar sto su tebe lagali kada si bio mali ti nisi kriv uopste. Jednog dana kada shvatis da niste pobjedili na kosovu polju, i da ste konstatni gubitnici posljednjih 500 godina. Sebi kazes pa taj copavi brkati je bio obicni plagijator. Koji je osnovu za cijelu gramatiku jednog jezika ustvari pokupio sa svih teriotorija osim iz one za koju je gramatiku i pisao.
Ja kad svratim na ovaj portal uvijek naucim par rijeci Booosnjackog jezika,dosta je slican SSSSrpskom,malo ga uvrnete, dodate koje j ili h gdje nikad nije bilo, uzmete koju HrvatskU rijec i eto gaaaaa
ovo je netacna vijest uopste ga nisu krili nego samo nisu htjeli da ga apse
pa s putinom brate
ono dodik juce bi na rucku
Srpska parola 4-S samo sloga srbina spasava ima duboko znacenje i to je njihova vodilja. Ostavite srbe po strani, neobracajte paznju na njih totalna ignorancija. Nepostoji nista na planeti sto bi moglo njih da natjera da promjene misljenje. Svako-dnevnim intrigama i glupostima vi ih samo podgriavate i dizete im usi. Po definiciji a istorija je pokazala da su oni destruktivan narod, prema tome kada se sami sebi pozabave, prije ili kasnije docice glave jedan drugome.
šta se ti javljaš crvena č.et.ničino, j.o te tata Staljin u pakash nacistichki
Čudi me da ga nije SDP čuvao negdje na Koševskom brdu, u nekom od udbaških stanova u Antuna Hangija ili na Ciglani
Pa njih Zaltko voli ... drazi su mu od Hrvatskih politicara... vec je to nebrojeno puta dokazao...
sta je ovdje novost? zar treba neku listu praviti kada je jedan od tih pomagaca sada bivsi predsjednik srbije a u ranim 2000im ministar odbrane boris tadic.
srba traje viste opet samo lajavi psi u tome progonu koji ce prvi stradati
jeste genocidnoj đavoljoj nevjeri svetosavskoj
je duznost bila biti jatak generalu
Ma dajte , zar je to moguće, da je neko u Srbijji krio optuženog za ratne zločine. Vi mora da se varate ;) ;)