Komentari (31)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prvi čas, kako gologuz hvatati sobarice.
ma netreba to i predavati ima one njega odma da slete i ocepusaju do gole koze...nije mu to amerika :)))))))))
obican masonski krmak......i jos jedan dokaz da je srbija pod sapom masona.....ali ko zna mozda budu imali od tog i neke koristi :)
Strauss Kahn je veliki strručnjak i zato je i dobio poziv od Vučića... A njegov intimni život je nebitan.
savjetovat će on njih kako švercati rakete "na crno" preko luke Rijeka, a da te ne uhvate
e sad smo ga ........to da vide ide li sve po planu...????kako ga samo ubaciše zapitaše se Srbijanci!!!!????i utonuše u zimski san....grgrgrrgrgrrg
"Napad" na sobaricu nije nikad dokazan !
Savjetovace sve one u vladi kojima je resor vezan za finansije !
Jao Srbijanaca debila umjesto da zaposljavaju rodjake, famAliju i suseljane na pozicije savjetnika, k'o sav normalan svijet, oni dovlace neke utjecajne ekonomiste pic.ke materine. Jebem ti vala takve vlasti sto nece rodbinu da uhljebe, fuj!
Pa ko če im drugi nego židov, osim toga može "posavjetovati" i Kačavendu na drugim "polima" ............ svaka čast jesu sastavili ekipu.
ovaj bi trebao nositi natpis opasnost za žene
Da je meni njega u nasu vladu da im objasni kako se radi pa nek hvata sobarice koliko mu volja. Na stranu njegova neizmjerna zelja za sexom, on je svjetski priznat ekonomista i politicar
Daj ne budite smješni . Poznato je da NE POZNATI ljudi vode MMF i da se naravno nikad u javnosti neće znati ko su ONI ! Štraus možda jes genijalac ali hoće li uspjeti išta uraditi , čisto sumnjam ali živi bili pa vidjeli. ;)
Ne treba njima savjetnik, nego čovjek sa vezama i iskustvom... Ako hoćeš da plivaš u bazenu sa piranama, moraš postati jedna od njih, a od ovog lika se bar to može naučiti..
Pa je ne bih rekla da su ga zvali, da bi mu davali slobodu u ekonomskim odlukama, nego da masno plate, njegove veze i kontakte, kojih sigurno ima mnogo.. Zamisli samo njegov imenik u mobitelu.. Evo malo wikija.. (da postanem prava klixovka :) "According to the Jerusalem Post, Dominique Strauss-Kahn is the 6th most influential Jew in the world." Isto tako, u zapadnim zemljama se ne pada zbog ružnih sobarica, tek tako, kao što ni Klinton ne pade radi vještih usana Monike.. ...Ma sve je to visoka prljava politika, a mi kao pričamo o tome.. :)
Pametan potez, nije on dzaba radio u mmfu. Kad zna kako da te uvuce u ovo vrzino kolo, zna te i izvesti iz njega.
i da guzi sibarice u beogradu