Hrvatski parlamentarci
0
"BiH je potrebna snažna reforma"
Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
1) \"Članovi njemačkog parlamenta pozitivno su ocijenili poboljšanje odnosa između Hrvatske i Srbije.\" 2) \"Odbor za vanjsku politiku Hrvatskog sabora na današnjem se sastanku s njemačkim parlamentarcima u Zagrebu suglasio se da je BiH potrebna snažna reforma\" o cemu oni ovo....o tzv. regiji ili je to opet pokusaj \"trazenja rjesenja\" za Bosnu.
A sto su pametni ovi HR parlamentarci! Nema ih pametnijih na svijetu. Samo ne znam jesu li pricali s Dodikom prije ove izjave! Sta ce on na to sve reci?